Alo!

Pazim šta jedem PA SAM FRUSTRIRAN­A

-

Pevačica Ana Stanić (43) ovih dana promoviše svoju novu pesmu „Holivud“, a na promociji održanoj u beogradsko­m hotelu, izgledala je bolje nego ikada.

- Trudim se da izgledam lepo. Poslednjih nekoliko meseci idem na pilates i mnogo sam srećna, jer nisam tip koji voli da se previše znoji, muči i urniše sebe na treninzima. Pilates je uživancija, a dragocen mi je i u mentalnom smislu. Što se ishrane tiče, na posebnom sam režimu. Godinama sam se vrlo nezdravo hranila i to je uzelo danak. Sada sam na nekoj strogoj, strogoj, strogoj ishrani, koja nije dijeta, ali sam kod nutricioni­ste i svaki obrok mi je jasno prepisan. Tako da nemojte to da me pitate, pošto se moj život poslednje tri nedelje vrti samo oko hrane. Tačno znam šta smem, a šta ne smem da jedem. Ništa me ne pitajte, trenutno sam baš frustriran­a - kaže kroz smeh šarmantna pevačica.

Pesmu „Holivud“, koju je i ekranizova­la, napisala je sama, vođena istinitim događajem.

- Za tekst pesme inspirisal­a me je priča moje prijatelji­ce. Njoj se tih dana nešto dešavalo… Tako je sve krenulo, ali je otišlo do Holivuda. Srećna sam kako je sve to ispalo jer to jeste ljubavna pesma i poziv nekome ko te voli da te voli bez obzira na to što u životu nije baš sve kao u Holivudu. Mislim da svako u tome može da se prepozna i da se proširuje na mnogo više sfera nego što je to samo ljubavkaže za „Alo!“Ana Stanić.

Kako nam je otkrila, prijatelji­ca, čije ime nije želela da otkriva, a koja ju je inspirisal­a za tekst, oduševljen­a je pesmom.

- Dirnuta je. Otkrila mi je da je čak pri pomirenju sa tim svojim nekim specijalni­m muškarcem pustila tu pesmu i da je to bio neki baš specijalni, njihov trenutak - kaže plavokosa pevačica.

V. Đorđević

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia