Alo!

Gola Karmen prava SEKS-BOMBA

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Pošto je skinuo ekscentrič­nu pevačicu Lejdi Gagu, fotograf Eli Rasel Linec svukao je do gole kože i Karmen Elektru (46). Ova američka glumica i model već se skidala za kultni časopis „Playboy“, ali najnovije fotografij­e zgodne brinete, koju znamo iz serije „Čuvari plaže“, ponovo su oduševile njene obožavatel­je.

- Trebalo bi da si uvek gola, presavršen­a si! - samo je jedan od komentara koji je osvanuo posle fotografij­a Karmen Elektre, a koje je ona objavila na svom Instagram profilu.

Osim na motociklu, Karmen je pozirala i na svilenim čaršavima, i to bez trunke odeće. Bivša zvezda serije „Čuvari plaže“pokazala je da i dalje ima savršeno telo, a zlobne tračeve o estetskim zahvatima ona i dalje vešto ignoriše.

- Holivud zna da bude veoma okrutan... Neki ljudi iz filmske industrije na početku karijere su mi govorili da ću teško uspeti u ovome poslu ako ne sredim nos... Drago mi je što ih nikad nisam poslušala - izjavila je svojevreme­no Karmen. Ona je davno priznala kako je kad je imala 27 godina povećala grudi, ali danas se, kaže, kaje zbog

toga.

„Plejboj“zečica,

koja je igrala u „Čuvarima plaže“, ponovo se skinula

do gole kože i pokazala da i u 48. godini izgleda kao na početku karijere

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia