Alo!

PRAVDU DELI Danilo Grujić!

-

Pravdu na 158. večitom derbiju deliće Danilo Grujić. Njemu će pomagati Dejan Petrović i Nemanja Petrović, dok će četvrti arbitar biti Svetozar Živin.

Sudiji, koji je delio pravdu i u 157. večitom derbiju, ovo će biti peti put da u karijeri sudi na meču Partizana i Crvene zvezde, a zanimljivo do sada nikada nije bio sudija kada su domaćini bili crno-beli.

Ovaj sudija je svojevreme­no obeležen kao navijač Partizana zbog lajkovanja Fejsbuk stranice Grobari Čokot. Na Grujićevu arbitražu u večitim derbijima do sada su primedbe imali i Zvezda i Partizan. Crno-beli su se u nekoliko navrata žalili da ih je u derbijima koje je do sada sudio žestoko oštetio, posebno prilikom dosuđenog penala na debiju u 147. derbiju. Imao je previde i u sledećem, kada je bio dodatni sudija, a iz Humske su imali primedbu i na odluke koje je donosio u 155. okršaju beogradski­h klubova. Sa druge strane, iz Zvezde su bili nezadovolj­ni kada što Grujić nije isključio Leonarda u 154. derbiju, završenom remijem 1:1.

Odluka da Grujić sudi derbi je iznenađuju­ća, pošto su svi na centru očekivali Milorada Mažića.

 ??  ?? Srbin: Nemanja
Nikolić
Aleksandar Šćekić
Rikardo Gomeš
Mark Valjante
Gabrijel Enake
Petak, 21. septembar 2018.
Zlatan Šehović
Nemanja Nikolić
Goran Zakarić
Srbin: Nemanja Nikolić Aleksandar Šćekić Rikardo Gomeš Mark Valjante Gabrijel Enake Petak, 21. septembar 2018. Zlatan Šehović Nemanja Nikolić Goran Zakarić
 ??  ?? Nije bio po volji ni Zvezdi ni Partizanu: Danilo Grujić
Nije bio po volji ni Zvezdi ni Partizanu: Danilo Grujić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia