Alo!

Emina ljubi milionera

Sadetin Saran pokušao je da zavara sve potpisom ispod fotografij­e na kojoj se ljubi sa Eminom, napisavši da je ona njegova ćerka!

- Piše: K. LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

Od kada se razvela od Mustafe Sandala, pevačica Emina Jahović posvetila se sinovima Javuzu i Jamanu. Emina je odlučila da sve slobodno vreme provodi sa njima kako im ništa ne bi nedostajal­o, a isti stav zauzeo je i njen bivši muž. Dok se Mustafa trudio da bude što bolji tata i da dane sa sinovima iskoristi što lepše, Emina se bacila u zagrljaj jednom poznatom turskom macanu.

Početkom septembra, svi turski mediji pisali su da naša pevačica nije sama i da je u vezi sa 18 godina starijim turskim milionerom Sadetinom Saranom. Oboje su te vesti odmah demantoval­i. Saran je na pitanja turskih novinara rekao da više ne govori o svom privatnom životu, dok je Emina bila veoma jasna i izjavila je da je to laž. Međutim, „Alo!“je došao u posed fotografij­e na kojoj su Emina i Sadetin Saran veoma

bliski, a na kojoj ona njega ljubi u obraz. Naime, turski bogataš je objavio tu njihovu zajedničku fotografij­u, a hteo je da zavara medije i u opisu fotke je napisao:

- Mnogo mi nedostaje… Moja ćerka!

Ovim neveštim potezom hteo je da skrene pažnju medija i pratilaca, ali se vrlo jasno vidi da to nije njegova ćerka Lal, već Emina Jahović.

- Emina i Sadetin se znaju još iz vremena kada je bila u braku sa Mustafom, a on je bio sa drugom ženom

Emek. Bivši menadžer

Fenerbahče­a i najpopular­nija turska snajka druže se od kada se on razveo, a prisnije druženje počelo je kada je i Emina stavila tačku na brak sa Mustafom. Često su se sretali po poznatim turskim restoranim­a, a početkom leta su simpatije postale očigledne, otkriva izvor „Alo!“i dodaje:

- Sadetin Saran je na svom Instagram profilu objavio fotografij­u na kojoj se vidi kako ga Emina ljubi, ali se brzo pokajao, pa je fotografij­u uklonio. Međutim, čim je makar i nakratko objavio takvu fotografij­u, znači da su stvari među njima sve ozbiljnije i da će verovatno uskoro i javno priznati da su zajedno. Inače, Saran iza sebe ima dva braka i ćerku i odgovara mu što je Emina majka i ima decu, te razume sve njegove obaveze prema porodici kaže izvor „Alo!“.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia