Alo!

Zaklao oca, pa otišao da prošeta psa!

STRAVIČNI ZLOČIN U BEČU IGOR STEVIĆ (29) USMRTIO OCA KARLA (51) NAKON ŽUČNE SVAĐE Igor je prišao Karlu s leđa dok je ovaj kuvao kafu i zadao mu višestruke ubode

- Piše: NIKOLINA MARIĆ nikolina.maric@alo.rs

Stravičan zločin dogodio se u Beču kada je Igor Stević (29) kuhinjskim nožem usmrtio oca Karla Stevića (51), pa nakon krvavog pira izašao iz stana da prošeta psa!

Kako se saznaje, članovi porodice Stević imaju austrijsko državljans­tvo, a rodom su iz Salakovca kod Malog Crnića. Već dugo žive i rade u Beču, a u svoje rodno selo dolaze samo na odmor.

Rođaci porodice Stević kažu da je do ovog krvavog pira navodno došlo nakon žučne svađe koja je izbila između Karla i njegovog sina Igora.

Igor je navodno koristio opojne droge, pa je njegov otac, koji se pre neki dan vratio sa odmora iz Srbije, u petak uveče nakon što se vratio s posla posvađao sa Igorom jer ga je molio da krene na lečenje, a on je odbio - kažu rođaci. Kako nezvanično pišu bečki mediji, prema izvorima iz austrijske policije, Igor je već nekoliko puta

hapšen zbog droge.

Nakon svađe, Igor je ušao u kuhinju, uzeo nož koji je stajao na stolu, prišao je svom ocu s leđa dok je ovaj kuvao kafu i zadao mu višestruke ubode nožem. Nakon toga, pozvao je svog brata i rekao mu je da je ubio oca. Njegov brat je odmah alarmirao policiju. U međuvremen­u, kako policija i hitna pomoć nisu brzo stigle, Igorova majka se vratila iz šetnje i pronašla supruga sa ubodnim ranama u kuhinji - rekao je izvor iz austrijske policije.

Hitna pomoć je pokušala da reanimira žrtvu, ali nažalost bezuspešno, lekari su mogli samo da konstatuju Karlovu smrt. Policija je potvrdila da je Karlo zadobio višestruke rane nanete nožem.

Dvadeset minuta kasnije, osumnjiče-

ni je uhapšen u obližnjem parku dok je šetao psa.

Meštani Salakovca nadomak Malog Crnića, odakle potiče porodica Stević, šokirani su nakon što su čuli da je Igor ubio oca, a kako otkrivaju za ,,Alo!”, i otac i sin su bili problemati­čni.

Oni su imućna romska porodica iz našeg sela, ali svašta smo čuli o njima. Po selu se pričalo da je Karlo sa izvesnim Goranom bio drumski razbojnik, to jest da je pljačkao ljude po autoputu. Taj Goran je bio u zatvoru zbog razbojništ­va, a Karlo je bio privođen, ali se uvek izvlačio. Delovali su srećno kada su dolazili na odmor u Srbiju, zaista ne možemo da verujemo da je Igor ubio oca - kaže jedna od meštanki Salakovca, dok druga konstatuje da je Karlo sagradio veliku kuću u njihovom selu za svoje

sinove.

 ?? FOTO: N. MARIĆ ?? Karlo bezuspešno nagovarao sina da ide na lečenje od zavisnosti
FOTO: N. MARIĆ Karlo bezuspešno nagovarao sina da ide na lečenje od zavisnosti
 ??  ?? Igor i Karlo Stević
Kuhinjskim nožem preklao oca:
Igor Stević
Igor i Karlo Stević Kuhinjskim nožem preklao oca: Igor Stević

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia