Alo!

Željko hteo KROKODILA U JEZERU!

Vlasnik „Pinka“je ozbiljno nameravao da u „Zadrugu 2“ubaci i opasnog gmizavca, ali su ga saradnici ubedili da to baš i nije najbolja ideja

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

Željko Mitrović bio je na korak do toga da u jezero u „Imaginarij­umu“ubaci krokodila, ekskluzivn­o otkriva „Alo!“. Od te ideje odustao je u poslednjem trenutku, na insistiran­je saradnika. Ipak, ubeđivanje da odustane od reptila u „Zadruzi“potrajalo je prilično dugo, čak ni njegovi saradnici do samog kraja nisu bili sigurni da li su uspeli ili će jezerom plivati Lale Gator.

- Željko je došao na ideju da u jezeru bude pravi krokodil. Već je uveliko razmišljao o nabavci kaveza i opasnog reptila i imao je pregršt ideja kako bi igra mogla da se vrti oko toga. Tako nešto nije viđeno na srpskoj televiziji, pa je sigurno da bi izazvalo veliku pažnju - počinje priču dobro obavešteni izvor „Alo!“i dodaje da su, ipak, morali da prvenstven­o misle na bezbednost učesnika.

- Iako bi krokodil u „Zadruzi“sigurno izazvao pažnju publike, verovatnij­e je da bi izazvao opštu histeriju učesnika. Pritom, moralo se misliti i na nepredviđe­ne situacije. Koliko puta se dešavalo da se učesnici pod uticajem alkohola potuku, izazovu neki eksces, svašta nešto... Ko garantuje da se u „Zadruzi 2“neće desiti da neko pijan upadne u jezero? Plitko je i samo po sebi ne predstavlj­a opasnost, naročito jer je obezbeđenj­e uvek prisutno. Ali šta bi se desilo da je u jezeru krokodil?! Bolje je da se ne rizikuje - rekao nam je izvor i dodao da je Mitrović konsultaci­ja sa sara shvatio da bi to bio p čan potez.

- Željko je prihvatio p i sugestije najbližih s odustao od ideje da u jezero. Shvatio je d dio i da su mnoge stv „Zadruga 2“prvi put da i nije bilo potrebn opasnim gmizavcem ko kontrolisa­ti. On je ne manjkaju, stalno n ali je istovremen­o pa sugestije svojih sara čega su mu oni zahv poznaje njihov trud naš izvor.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia