Alo!

Dukiju stigao NAJLEPŠI POKLON!

- Piše: M. JANKOVIĆ sport@alo.rs

Neću Mesija, neću Pikea, hoću Nemanju Miletića. Reči koje i dalje odzvanjaju u ušima celokupne srpske javnosti, reči kojima je mali Dušan Todorović iz bolničke postelje jasno stavio do znanja da više voli defanzivca Partizana od megazvezda Barselone i da želi da mu u posetu dođe samo fudbaler crno-belih ostale su urezane u sećanje.

Četvorogod­išnjak se nalazi u lečenju u Barseloni. Bori se protiv malignog tumora nadbubrežn­e žlezde. Mali Duki se dve godine lečio od kancera, izborio se sa hemoterapi­jom, operacijam­a, transplant­acijom k o štane srži, a sada je u velikoj borbi dobio i poklon koji je želeo - dres svog idola. Nemanja Miletić je preko učenika Gimnazije „Patrijarh Pavle“poslao Dukiju dres na kojem je ispisao poruku.

- Budi jak i ne daj se. Tvoja snaga je snaga svih nas i znamo da možeš pobediti i u najtežoj životnoj borbi. Verujemo u tebe. Voli te tvoj Nemanja - napisao je snažni defanzivac crno-belih.

Bliži se dan kada će Miletić videti dečkića zbog koga je Srbija ustala na noge. Profesiona­lne obaveze i zgusnut raspored za sada nisu dozvolili Miletiću da krene u

Nemanja Matić je uplatio

70.000 €

za lečenje malog Dušana

Španiju. Čovek koji se nikoga na terenu ne plaši imao je sinoć obaveze u 158. večitom derbiju, pa slede i novi izazovi u šampionatu Srbije, ali i u Kupu... A onda, kada na red dođe reprezenta­tivna pauza, Miletić će se konačno videti sa Dukijem.

- U stalnom sam kontaktu sa Dušanovim ocem. Kada želimo da se čujemo, tu su video-poruke. Ako budem mogao da odem u Barselonu, bićemo i on i ja srećni. A najviše bih voleo da bude zdrav što pre, pa da se viđamo u Beogradu svaki dan - gotovo kroz suze je rekao Miletić.

 ??  ?? Uskoro putuje u Barselonu: Nemanja Miletić
Uskoro putuje u Barselonu: Nemanja Miletić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia