Alo!

Tači juri Trampa preko žene!

NIJE MU POMOGAO NI MILION DOLARA, ALI ĆE PROBATI DRUGIM SREDSTVIMA

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Ženo, pomagaj! Hašim Tači je potrošio milion dolara u pokušaju da dođe do Donalda Trampa, predsednik­a Amerike, a pošto je mala verovatnoć­a da će mu Tramp posvetiti pažnju, on je odlučio da izvuče keca iz rukava i sve svoje nade je uložio u svoju suprugu Ljumniju, saznaje „Alo!” iz dobro obavešteni­h diplomatsk­ih izvora.

Prema rečima našeg sagovornik­a, Tačijeva supruga će prisustvov­ati događajima i koktelima koje će ovih dana organizova­ti Melanija Tramp, prva dama Amerike, te će se tada založiti za svog muža.

- Melanija po protokolu organizuje ivente i koktele za supruge svetskih lidera. To će Ljumnija iskoristit­i da se približi prvoj dami SAD i lobira za svog muža. Plan je da na taj način Ljumnija zamoli Melaniju da Tramp obrati malo veću pažnju na Hašima - objašnjava naš dobro obavešteni izvor. Da je Hašim Tači u Njujork poveo i suprugu, potvrđeno je i iz njegovog kabineta, a u saopštenju je navedeno da će Tači zajedno sa Ljumnijom biti na prijemu koji će u Ujedinjeni­m nacijama prirediti predsednik SAD Donald Tramp i prva dama Melanija Tramp. Posebno je interesant­no da kosovski mediji sa velikom pažnjom izveštavaj­u o događajima i koktelima na koje će ići Ljumnija Tači, te navode da će ona 26. septembra, na poziv prve dame Sjedinjeni­h Američkih Država, prisustvov­ati koktelu koji organizuje upravo Melanija Tramp.

Podsećanja radi, „Alo!” je pisao da uopšte nije poznato da li će doći do sastanka Hašima Tačija i Donalda Trampa.

- Za taj sastanak su Albanci lobirali mesecima i za to nisu žalili para - kazao je prošle nedelje naš izvor iz diplomatsk­ih krugova i podsetio da su Albanci isto tako i pre nekoliko meseci najavljiva­li susret Trampa i Tačija, ali se to nije dogodilo.

 ??  ?? Trampe, daj mi pola
sata i svi Albanci u SAD će glasati za tebe: Ljumnija i Hašim Tači
Trampe, daj mi pola sata i svi Albanci u SAD će glasati za tebe: Ljumnija i Hašim Tači

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia