Alo!

Psiho pucao u trudnicu jer mrzi žene!

Vladimir Delić je ispalio malokaliba­rsko zrno iz improvizov­ane olovke u Olgicu toga Stevanović (35) i prolaznicu (62) zbog pol što ne podnosi svoju majku i slabiji

- Piše: E. SADIKU enis.sadiku@alo.rs

Psiho je pucao u dve žene iz improvizov­ane olovke i teško ih ranio samo zato što, navodno, mrzi žene! Policija je za samo tri sata uhapsila Vladimira Delića (33) zbog sumnje da je pokušao da ubije Olgicu Stevanović (35), trudnicu i majku troje maloletne dece, kao i slučajnu prolaznicu (62). On je u subotu uveče na autobuskoj stanici u ulici Ace Joksimović­a u Žarkovu prislonio Olgici Stevanović improvizov­anu olovku na leđa i ispalio u nju malokaliba­rsko zrno. Iste večeri je u ulici Ilije Stojadinov­ića iz improvizov­ane olovke pucao u ženu koju ne poznaje i naneo joj teške povrede. Kako saznajemo, osumnjičen­i je neposredno posle hapšenja izjavio da mrzi svoju majku i generalno sve žene i priznao da je pucao iz improvizov­ane hemijske olovke, koja je pronađena kod njega.

Olgica Stevanović iz Žarkova kaže da se sagla u kontejner da izvadi žicu koju je ugledala i da je iznenada čula repetiranj­e pištolja.

- Okrenula sam se i ugledala nepoznatog mladića kako u ruci drži pištolj. Rekla sam mu: „Gledaj svoja posla i pusti me da radim!“, ali sam ubrzo čula pucanj i osetila jak bol u leđima - kaže za

„Alo!” trudnica koja je u subotu uveče ranjena u leđa.

Olgica Stevanović kaže da joj je metak ostao u telu, jer je u osamom mesecu trudnoće, i da će biti uklonjen tek posle porođaja.

Ranjavanje nesrećne žene video je njen komšija, koji joj je odmah dotrčao u pomoć i obavestio Hitnu pomoć i policiju, koja je efikasnom akcijom uhapsila osumnjičen­og.

Olgicu smo pronašli samo stotinak metara od mesta gde je ranjena, dok je u kući spremala ručak za troje maloletne dece.

- Tražila sam da izađem iz bolnice, jer sam samohrana majka i moram da brinem o deci. Zbog položaja metka moram da se operišem, ali lekari sada nisu smeli da ga diraju, jer sam trudna - kaže nam Olgica dok ljušti krompir i pokazuje na svoj trudnički stomak.

- Treba za oko pet nedelja da se porodim, pa će mi onda izvaditi metak i biće sve u redu. Sad samo ne mogu normalno da hodam, malo hramljem, ali moram da nastavim da se borim za decu. U ovom kraju živi oko 10 godina i dosad nisam imala nikakvih neprijatno­sti - tvrdi Olgica i dodaje da živi od skupljanja starih stvari koje pronalazi po kontejneri­ma.

- Te kobne večeri sam bila na poslu. Obišla sam ceo krug po kraju i završavala sam s poslom, pa rekoh sebi: „Ajde da vidim šta ima u kontejneru nadomak kuće.“Obradovala sam se kada sam našla žicu i baš u tom trenutku sam čula repetiranj­e pištolja. Komšiji sam doviknula da sam ranjena i da pojuri tog dečka, ali on nije mogao da potrči za njim - prepričava nam Olgica nemilu scenu.

Prema nezvanični­m informacij­ama, osumnjičen­i Vladimir tokom privođenja nije pružao otpor. Na saslušanju kod tužioca se branio ćutanjem, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana.

 ??  ?? Policija zaplenila improvizov­anu olovku-pištolj Trudnica čeka porođaj sa metkom u
leđima
Policija zaplenila improvizov­anu olovku-pištolj Trudnica čeka porođaj sa metkom u leđima

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia