Alo!

Ugrizao policajca, pa mu slomio šaku!

-

Novopazara­c Senad L. (49) uhapšen je u ponedeljak uveče nakon što je vozeći pijan oborio reklamni pano jedne prodavnice, a zatim teško povredio policajca Đ. J., koji je pokušao da ga uhapsi.

Kako „Alo!” saznaje, sve se dogodilo u centru Novog Pazara, u ulici Vuka Karadžića, u kojoj se nalaze tri srednje škole, jedna osnovna i univerzite­t.

- Policija je obaveštena da je vozač džipa BMW X5 pijan i da je udario u stub ispred prodavnice. Patrola je brzo stigla na mesto događaja i vozača pronašla u jednom ugostitelj­skom lokalu u blizini - kaže izvor iz novopazars­ke policije.

Policajci su pokušali da legitimišu osumnjičen­og, a zatim i da ga privedu, ali je on pružio otpor. U jednom trenutku im je rekao da ima crni pojas i da će ih pobiti ako se ne sklone.

- On je sve vreme nasrtao na policajce, ali su ga oni savladali i stavili mu lisice. Tada je jednog kolegu ujeo za desnu ruku, kod podlaktice kaže naš sagovornik.

Senad je, prema njegovim rečima, bio agresivan i u patrolnom vozilu. Nasrtao je na policajce pored sebe, iako je na rukama imao lisice!

- U policijsko­m vozilu je pružao otpor i nogama je udarao policajce. Tada je kolegi kog je prethodno ujeo slomio desnu šaku - kaže naš izvor.

Uhapšenom je određen pritvor do 48 sati, posle čega će biti saslušan kod tužioca. Kolege su povređenog policajca prebacile u novopazars­ku bolnicu, gde su mu konstatova­ne teške povrede. B. A.

 ?? FOTO: R. RISTIĆ ??
FOTO: R. RISTIĆ

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia