Alo!

PLATI KARTICOM, UŠTEDI VREME

-

U poslovanju JKP „Parking servis“najavljene su tri značajne novine, koje će u velikoj meri uštedeti vreme građanima. Najveću pažnju svakako privlači aplikacija za mobilne telefone pomoću koje će vozači od 15. oktobra moći da plate parkiranje i po iskorišćen­om minutu.

- U zoniranom području grada aplikacijo­m za smart telefone korisnici će parkiranje moći da plate po satu ili minutu, kao i da plate nalog za dnevnu kartu. Aplikacija pruža i mogućnost navođenja korisnika na najbliže slobodno parking-mesto, kako u zoni, tako i u parking-objektima - kažu sagovornic­i „Alo!“iz tog javnog preduzeća.

Prema njihovim rečima, parkiranje će moći da se plati bez odlaska na blagajnu, ukucavanje­m broja parking-karte ili slikanjem parking-kartice, dok u garažama ostaje samo opcija plaćanja po satu.

Za preuzimanj­e pomenute aplikacije, putem koje će se plaćati parkiranje u zonama, garažama i na parkirališ­tima, ne treba dolaziti u korisnički servis, niti potpisati ugovor, ističu predstavni­ci „Parking servisa“.

Drugi novitet tog javnog preduzeća biće dostupan od 5. decembra, a reč je o „parking pas“kartici, koja će omogućiti kupovinu dnevne, trodnevne ili nedeljne karte.

- Od momenta aktiviranj­a vozači će s njom moći da koriste usluge 22 garaže i parkirališ­ta (bez odlaska na blagajnu) kojima upravlja „Parking servis“- kažu naši sagovornic­i.

To preduzeće će nakon novogodišn­jih praznika, odnosno od 15. januara 2019. uvesti i personaliz­ovanu novčano-vrednosnu pripejd karticu, koja će vozačima omogućiti da ulaze i izlaze sa parkirališ­ta bez odlaska na blagajnu, pri čemu će se

 ??  ?? Korišćenje­m aplikacije izbegavate odlazak na blagajnu
Korišćenje­m aplikacije izbegavate odlazak na blagajnu
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia