Alo!

NIJE SVE KAO ŠTO IZGLEDA, NISAM NI JA KAO ŠTO IZGLEDAM...

-

Nataša Bekvalac je juče, umesto prve godišnjice braka, proslavila samo svoj rođendan, ali i to je bio prelep povod da u krugu porodice i najbližih prijatelja obeleži taj dan. Ipak, nije sve bilo srećno i veselo... Nataša, očigledno, nije zalečila sve rane, pa je i izlazak nove pesme, najavljen za juče, odložila za nekoliko dana.

- Meni je danas 38. rođendan. Emocije su mi toliko pomešane danas. Želim da vam se zahvalim na predivnim porukama, na ljubavi koju svakodnevn­o od vas osećam. Rekla sam da će izaći pesma, koja mi je, pored moje porodice i vas, život. Nisam mogla danas, sve sam otkazala. I emisiju, i premijeru, i sve. Treba mi još koji dan, treba mi još vremena. Nije sve kao što izgleda, nisam ni ja kao što izgledam... Volim vas i izvinite, ako ništa drugo, rođendan mi je, pa mi oprostite! Voli vas mala plava... - rekla je Nataša, koja je spot za novu pesmu sa Cobijem snimila u „Mozzart Cazzinu“, gde se pojavila u provokativ­noj haljini i pokazala savršenu liniju, a iako stihovi nove pesme svedoče o jednoj neuspeloj ljubavi, Nata se na snimanju uverila da joj igre na sreću idu od ruke.

Ona je priznala da je veoma uzbuđena zbog nove pesme, koja je inspirisan­a njenim privatnim životom, ali i da je rešila da sve ružno što joj se dešavalo proteklih meseci ostavi iza sebe. Novosadska barbika je pristala da nam otkrije delić pesme.

- Ovog puta sam imala početničku sreću, ali ću vrlo rado doći sa svojim prijatelji­ma i oprobati sreću u ovoj igri, kada već nemam u ljubavi

- sa osmehom je rekla Bekvalčeva, koja je rođendan proslavila u krugu porodice. K. Lazarević

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia