Alo!

Benja Ivanu lupio šamar cepao ga i šutirao!

„Benjamin je lud, on ne treba da bude sa nama, plašim ga se, ko zna šta je spreman da uradi“, kaže Ivan

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

Vila „Parova” ponovo se tresla, a još se čeka odluka produkcije šta će biti sa učesnicima Ivanom Marinković­em i Benjaminom Spahovićem. Naime, netrpeljiv­ost između njih dvojice traje danima, a kulminiral­a je kada je Benjamin napao Ivana i počeo da ga tuče.

Sve je počelo nakon što je učesnicima pušten video u kojem je prikazano kako Benjamin udara Jelenu, i tada je krenula burna svađa sa Ivanom, kome je MMA borac nekoliko minuta nakon toga opalio jak šamar. Benjo je nasrnuo na bivšeg muža pevačice Goce Tržan, poleteo ka njemu i počeo da ga udara. Sarajlija nije mogao da izdrži Ivanove provokacij­e, zaleteo se na njega i udarao ga iz sve snage. Da ostali ukućani nisu reagovali na vreme, pitanje je šta bi ostalo od Marinković­a. Ubrzo su ih razdvojili, Ivan je odveden u izolaciju kako bi se smirio. Podivljali Benjamin je bio miran neko vreme, ali to nije potrajalo dugo, jer je uleteo kod Ivana i ponovo ga napao. Posle nekoliko sati Ivan se vratio u vilu, ali bio je sav iscepan i istraumira­n i ispričao je učesnicima da ga je Benjamin krvnički istukao i da ga se plaši.

- On je lud, on ne treba da bude sa nama, plašim ga se, ko zna šta je spreman da uradi - rekao je Marinković, a veliki broj ukućana se složio, pa su zatražili da Benjamin napusti kuću.

Takođe, Ivan je od produkcije zatražio lekarsku pomoć jer tvrdi da ima potres mozga i da su mu polomljena rebra. Osim tih zahteva, želeo je da se nasilnik kazni kako treba ili će on, u suružica

protnom, napustiti takmičenje. Do toga još nije došlo, a kada su se strasti smirile,

Ivan je otvorio dušu ukućanima i podelio sa njima svoju stranu priče:

- Ja nisam kriv, to je sigurno. On je prišao meni i napao me. Ja sam sedeo, on mi je izmakao stolicu i opalio mi je šamarčinu. Sve bih ponovo uradio, on je nasilnik koji ne ume da se obuzda, a ne ja istakao je Marinković.

Dosta ukućana je osudilo Benjaminov­o ponašanje, a Ilijana je stala u njegovu odbranu i oplela po Marinković­u.

- Ivane, odvratan si. Provocirao si ga celo veče, i ti to vrlo dobro znaš, tako da sada moraš da snosiš posledice - izričita je bila Benjina jedina iskrena drugarica.

Produkcija će Ivana ili Benjamina sigurno kazniti, a najavili su da će neko biti i diskvalifi­kovan.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia