Alo!

Bali-beg POSTAJE OTAC!

Par je presrećan zbog saznanja da će im se ostvariti najveća želja, pol im nije bitan

- Piše: VESNA ĐORĐEVIĆ vesna.djordjevic@alo.rs

Turski glumac Burak Ozčivit, koji se proslavio u ulozi Bali-bega u seriji „Sulejman Veličanstv­eni“, uskoro postaje otac. Ova informacij­a je odjeknula kao bomba u turskim medijima, iako se budući roditelji još nisu oglasili ovim povodom.

On i njegova supruga, takođe glumica Fahrije Evdžen, sa kojom je u braku više od godinu dana, dugo su želeli da se ostvare u ulozi roditelja, a pre nekoliko dana su dobili potvrdu od lekara da su u tome i uspeli. Turski mediji bruje o nasledniku jednog od najpoželjn­ijih glumaca novije generacije, a prema njihovom pisanju, ona je trudna tek dva meseca. Ipak, iako su srećni, oni su odlučili da ovo drže u strogoj trajnosti, pa ostaje da sačekamo da vidimo kada će sa svetom lično podeliti ovu informacij­u.

- Fahrije i Burak žele da urade sve prenatalne testove, te budu sigurni da se plod lepo razvija. Iz straha od pobačaja i od uroka, ne žele da o ovoj temi govore za medije, sve dok buduća mama ne uđe u četvrti mesec trudnoće - tvrde izvori bliski budućim roditeljim­a za turske medije.

Oni takođe ističu da Buraku, kao ni njegovoj lepšoj polovini, pol deteta nije bitan.

- Oni bi želeli više dece, a ne jedno, a budući da nemaju ni ćerku ni sina, sasvim im je svejedno kog će pola biti njihovo prvo dete. Svakako se na njemu neće zadržati. Jedino im je važno da sa bebom i mamom bude sve u najboljem redu, da u miru protekne ostatak trudnoće, ali i sam porođaj od kojeg već sad pomalo strahuje lepa

Fahrije - dodaje ovaj izvor.

On kaže da glumac često voli da se našali kako bi želeo ćerku, lepu na majku, dok mu Fahrije uzvraća istom merom - ona bi želela sina, poželjnog kao što je to njegov otac.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia