Alo!

Milojević: Ja sam kriv za greške u derbiju!

-

Crvena zvezda je arhivirala 158. derbi i večeras (18.30, TV Arena 1) gostuje u Napretku u Kruševcu u okviru zaostale utakmice 5. kola Superlige. Trener Vladan Milojević je lepim rečima pričao o današnjem rivalu.

- Posle derbija nemamo mnogo vremena, jer idemo ekipi koja nam je rezultatsk­i napravila dosta problema prošle sezone. Poštujemo Napredak, uvek je imao stabilnost. Sačuvao je tim, što znači da ima kontinuite­t, pravio je dobre rezultate i može dosta da pokaže s iskusnim trenerom kao što je Milorad Kosanović rekao je Milojević.

Svestan je strateg Zvezde da nije sve funkcionis­alo dobro u okršaju sa večitim rivalom. - Stvarno imam poverenje u ove igrače, to je bila utakmica u kojoj ništa nije štimalo. Ja snosim najveću odgovornos­t i ne bežim od toga. Probaćemo da ispravimo sve greške. Zabrinutos­t uvek postoji i kad imamo dobre rezultate i kad igramo dobro. Uvek hoćemo ono što je dobro da još više poboljšamo, a loše da popravimo. Stavili smo tačku na duel sa Partizanom. Teško je porediti Napoli i Salcburg sa drugim mečevima jer nemaju mnogo toga zajedničko­g.

Milojević se dotakao i igračkog kadra, odnosno problema s povredama i mogućim rotacijama u timu.

- Savić je nastavio sa terapijom, Nikolu Stojiljkov­ića očekujemo vrlo brzo sa nama, a i ostali imaju određene probleme. Što se tiče novajlija, to su igrači koji mogu dosta toga pruže, u to sam ubeđen i nemam nikakvu dilemu. Želimo da se što pre integrišu. Imam poverenje i u Kafua, niko od njih nije zaboravio fudbal, možda njemu samo treba malo više vremena da se uklopi, ali strpljiv sam i kroz rad se sve prevazilaz­i - rekao je Milojević.

 ??  ?? Kafuu treba još vremena: Milojević
Kafuu treba još vremena: Milojević
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia