Alo!

Stalno me je tukao, mislila sam da će me ubiti!

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

Izabela Anderson, bivša verenica Benjamina Spahovića, otvorila je dušu ukućanima, a sve to je slušala i njena mama Vesna, koja nije znala kroz šta je prolazila njena ćerka.

- Ja sam tog dečka veoma volela i bilo mi je prelepo sa njim dok me nije udario prvi put. To ne opraštam, dobila sam šamar i tada je počela da se ruši moja iluzija o njemu - ispričala je Izabela kroz suze.

- Nakon što me je udario, pokušala sam da pobegnem od njega, međutim, on mi to nije dozvoljava­o.

Govorio je da će se promeniti, to je klasična priča svakog nasilnika. Godinu dana je trajala ta agonija, stalno me je tukao, a ja sam to trpela - priznala je Andersonov­a.

Momenat kada je prelomila bio je kada ju je brutalno istukao i zamalo je ubio.

- Bio je veoma ljubomoran i posesivan. Stalno mi je čitao poruke i proveravao me je.

Jedno veče mi je pukao film i ja sam znala da moram da ga ostavim. Plašila sam se njega, mislila sam da će nekada da me ubije. Trenutak kada mi je svega bilo preko glave jeste kada smo se vraćali sa neke proslave. Bili smo u autu i počeli smo da se svađamo. Počeo je da me vređa, mislio je da ga varam, vikao je i nazivao me pogrdnim imenima. Htela sam da izađem, međutim. povukao me je nazad i ja sam svom snagom udarila glavom o prozor. Glava me ja danima bolela, jedino je dobro što nije puklo staklo u autu, ko zna šta bi bilo tada sa mnom - rekla je veoma potresena Izabela.

„Počeo je da me vređa, mislio je da ga varam, vikao je i nazivao me pogrdnim imenima“, ispričala je Izabela

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia