Alo!

MITROVIĆ PRA POZORIŠTE U „ZADRUZI“

mesta Teatar u Šimanovcim­a sa 130 sedećih će moći uveliko se završava, a fanovi rijalitija koje da kupe karte kako bi gledali predstave će pripremati zadrugari, saznaje „Alo!“

-

ti 2“ula mesec sv vanja i ako st ste videli sve št Mitrović, vlasnik „Pink“, pripremi ovom šouu reč, p se. Velelepno zda „Melanija“, vešta gondole, piratski već su viđeni. Al uveliko gradi u tajnosti, oduševi

- Željko Mitro završava izgradnj sa 130 mesta za se sve odvija u na nosti. Spoljašnos tova i pre počet

se na unutrašnjo­sti teatra još uvek radi. Majstori neprekidno rade na bini, scenografi­ji, svetlima… kamere ih ne slikaju i to se ne prikazuje u rijalitiju - ispričao je za „Alo!“izvor blizak produkciji, koji je insistirao na anonimnost­i.

Iako niko sem čelnika ružičaste televizije sa sigurnošću ne može da tvrdi kakav će se tačno program u ovom pozorištu odvijati, izvori bliski kažu da će Mitrović zarađivati od zadrugara koji će tu glumiti i pevati.

- Plan je da se tu odigravaju pozorišne predstave, muzička takmičenja i stendap komedije, čiji će akteri biti zadrugari. Publiku bi, prema Mitrovićev­im zamislima, trebalo da čine fanovi ovih rijaliti učesnika, te običan narod, koji bi za ovu vrstu zabave morao da kupi kartu. Na taj način će dodatno prihodovat­i - kaže naš izvor.

Kako su nam objasnili, ovo nije sve što Mitrović čuva kao keca u rukavu.

- Pozorište će uskoro otvoriti svoja vrata i za zadrugare, ali i za običan narod, ali to svakako nije sve na čemu

Mitrović radi. Svestan je da će „Zadruga 2“trajati deset meseci i da je neophodno održavati gledanost i ekskluzivi­tet kada se radi o ovoj vrsti TV programa, te tako očekujte neočekivan­o - rekao je izvor za „Alo!“.

Da li će se ubuduće i dosadašnje „Zadrugoviz­ije“, koje smo gledali u prvoj sezoni ovog rijalitija, odvijati u pozorištu u Šimanovcim­a ili ne, te kakav će nam tačno kulturni program pripremati zadrugari na daskama koje život znače, ostaje nam da vidimo.

Željko će naplaćivat­i karte za predstave

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia