Alo!

BIVŠI SU TI IDIOTI, mene ćeš da poštuješ!

-

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović žestoko su se posvađali malo posle ponoći, a nakon teških reči koje su uputili jedno drugom, par je odlučio da stavi tačku na svoju vezu.

Tomović je žestoko zamerio svojoj devojci što ga je nekoliko sati ignorisala, a situacija između rijaliti para eskalirala je kada Dobrojević­eva nije želela da sedne pored njega, iako ju je nekoliko puta pozvao da dođe.

To što nije dobio pažnju od svoje lepše polovine, ali i što ga je ponizila pred drugim cimerima, Vladimir nije mogao da joj oprosti, a u razgovoru koji je usledio izvređao je njene bivše momke i nazvao ih idiotima.

- Nisam klošar, to moraš da znaš. Ako ti treba rijaliti, od mene ga nećeš dobiti više. Tri puta te zovem kao g*vno i ti me tri puta gledaš kao poslednje go*no. To ćeš s kim si naučila. To si mogla sa bivšim momcima idiotima, a dok si živa, meni to nećeš da radiš. Ako ja kažem nešto, a ti to ne ispoštuješ, ti meni ne trebaš u životu i raskid je najbolje rešenje odbrusio joj je Vlada.

Stanija je pokušala da opravda svoje ponašanje, a potom je svog dečka nazvala prilepkom.

- Da li ti smatraš da mi treba da budemo kao prilepak? Je l’ si mi ti prilepak ili dečko? Neću da te pustim na miru i nemoj da me teraš, zato što nisi u pravu. Nisam na dugme, sedela sam pola metra od tebe i neću da trčim kao pas kad god ti kažeš ustani - pričala je Stanija, dok ju je Vladimir terao da izađe iz sobe.

Njih dvoje su gotovo dva sata proveli u raspravi, ali Tomović je ostao pri stavu da želi kraj jer ga Dobrojević­eva nije ispoštoval­a i izbegavala je da se izvini. Pošto niko od njih dvoje nije popustio, noć su proveli u različitim krevetima, zbog čega je Stanija u nekom trenutku i zaplakala. O. Konatar

Tomović i Dobrojević­eva prekinuli vezu nakon što ga je

ponizila pred cimerima i nazvala prilepkom, a on je optužio da je s njim

da bi pravila šou

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia