Alo!

Skočio s krova u STRAHU OD ŽENE!

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

Prošla noć u vili „Parova“bila je rezervisan­a za čuveni roditeljsk­i sastanak, a glavni akteri bili su roditelji Benjamina Spahovića koji su došli sa jasnim ciljem - da vrate Benju kući. Mladi Spahović bio je veoma nervozan dok je iščekivao da mu dođe porodica, jer je bio najavljen i ulazak njegove supruge Aleksandre s kojom ima i ćerkicu. Na roditeljsk­om sastanku prva se pojavila njegova mama Silvana koja je bila besna na sina jer se sramotno ponaša.

Ona se pozdravila sa svima, a onda se obratila Benjaminu:

- Sine moj, ja sam došla da te vodim kući. Vreme je, praviš mnogo problema. Zabrinula sam se za njega, a i svi ga čekamo kući. Njegova supruga Aleksandra i njihova ćerkica - jasna je bila Silvana.

Benjamin nije bio srećan zbog izjave majke i kratko joj je rekao da kada bude izašao iz „Parova“, odlazi iz zemlje.

Nakon ovih teških reči, koje su razmenili mama i sin, u vilu je stigao i Izet Spahović, koji je takođe došao da izvede sina zbog besramnog ponašanja. Ono što je svima zapalo za oko jeste ponašanje Izeta koji je počeo da flertuje s ukućankama, a prva je bila Žizela.

- Žizela, ti si moj junak, dođi da plešemo - šalio se stariji Spahović, a onda se uozbiljio i rekao koja Benjaminov­a devojka iz vile mu se dopada:

- Ova Bels se meni mnogo sviđa, to je taj tip devojke za mog Benju a onda je sve šokirao kada je dodao da mu se dopada i njena majka Slađa.

Ukućani su posle prokomenta­risali kako nisu uopšte iznenađeni ponašanjem Benjamina prema ženama, jer su videli kako se ponaša i njegov otac, pa su konstatova­li da je Benja šmeker na tatu. Na kraju, Silvana i Izet su pokušali da utiču na sina i savetovali su ga da se smiri, te da ne juri više devojke. Benjamin je posle roditeljsk­og sastanka bio veoma utučen.

Toliko ga je dolazak roditelja poremetio da je pokušao da pobegne iz vile. Popeo se na krov, a posle dugo pregovaran­ja s cimerima, odlučio je da ostane. Benjamin je, kako saznajemo, hteo da skoči s krova, jer se uplašio da će u vilu ući i njegova žena.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia