Alo!

Luka, Srbija je važmija od svih nas!

- Piše: V. ZOGOVIĆ vladimir.zogovic@alo.rs

Vezista Luka Milivojevi­ć, čovek koji je označen kao glavni šraf u puču Falija Ramadanija u fudbalskom reprezenta­ciji Srbije, nije pomilovan, ali između njega i selektora Mladena Krstajića očigledno su zakopane ratne sekire.

To može da se zaključi na osnovu reči šefa struke „orlova“. Krstajić ga nije uvrstio u tim koji će se suprotstav­iti Crnoj Gori i Rumuniji u borbama tokom trećeg i četvrtog kola grupe C Lige nacija, ali nije ni želeo da „pljune“po borbenom vezisti.

- Što se tiče Milivojevi­ća, već sam izjavio da sam čovek koji prelazi preko nekih stvari i da je Srbija iznad svih nas. Luka je odličan momak, pravi fajter, i ne treba trošiti reči na njegove ljudske i igračke kvalitete objasnio je Krstajić.

Osim Luke, na prilično loš način o Krstajiću je govorio i Mijat Gaćinović, još jedan Ramadanije­v klijent. Ipak, selektor je za njega pronašao opravdanje. Vezista je dobio poziv da se priključi timu.

- Izjavu Mijata Gaćinovića za nemačke medije naša štampa nije dobro prenela. Nikada nisam imao dilemu da li da ga pozovem u nacionalni tim ili ne - kazao je Mladen Krstajić.

Šef struke „orlova“odlučio je pozove i jednog novajliju - Branka Jovičića, vezistu Crvene zvezde.

- Pratili smo Jovičićeve igre i sma-

„Prešao sam preko nekih stvari. Ne treba trošiti reči na njegove ljudske i igračke kvalitete“

tram da ima kvalitet i karakter za reprezenta­ciju

Srbije. Zaslužio je poziv - kaže Krstajić.

Toliko o onome što se dešavalo van terena. Kada je reč o mečevima protiv Crne Gore u Podgorici (11. oktobar) i Rumunije u Bukureštu (14. oktobar), Krstajić ne krije da želi što bolji rezultat.

- Poštujemo i jednu i drugu ekipu, ali naš cilj je da budemo prvi u grupi. Očekujem dobru utakmicu u Crnoj Gori i sigurno je da će u Podgorici biti paklena atmosfera. Imaju dobrog trenera, Ljubišu Tumbaković­a, koji me je trenirao i od koga sam mnogo naučio. Ali na toj utakmici idemo na pobedu - dodaje šef struke „orlova“.

U vezi sa Gaćinoviće­m nikada nisam

imao dilemu

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia