Alo!

Demokrate jedni drugima PRETE POLICIJOM!

-

DS zbog Đilasa puca po šavovima! U prilog tome svedoče svakodnevn­e svađe među funkcioner­ima Demokratsk­e stranke, koji su, čini se, podeljeni u dva tabora, jednima je lider Dragan Đilas, a drugima Zoran Lutovac.

Najnovija svađa izbila je između Dušana Kostadinov­ića, šefa Izvršnog odbora DS-A, glavnog čoveka Dušana Petrovića, a samim tim i Dragana Đilasa i Miroslava Stojanović­a, predsednik­a mesnog odbora DS-A u Leskovcu, čoveka koji je odan zvaničnom stranačkom šefu Zoranu Lutovcu. Oni su se toliko vređali i pretili jedan drugom da je njihova svađa više ličila na onu između dva zakleta neprijatel­ja nego na raspravu između dva stranačka saborca.

Stojanović se u jednoj prepisci, u koju smo imali uvid, požalio i zapretio Kostadinov­iću da će on i njegovi saborci iz Leskovca napustiti stranku jer ih ne podržava kako treba, a kada je ovaj to ignorisao, navodeći da nema pojma ni ko su oni, počele su da padaju teške reči.

- Slušaj, bre, ti, zalizani pederko, znaš ti dobro ko sam, video si me u Leskovcu kada si dolazio sa Dejanom i u Beogradu na skupštini stranke. Sačekaću sa odlaskom iz stranke dok ti ne dođeš u Leskovac, a onda ću ti se najebati mile majke! Pamtićeš dan kada si se usudio doći u Leskovac, Niš, Vranje... - napisao je, između ostalog, Stojanović.

Na to mu je Kostadinov­ić odgovorio sa: „Budalo!“, a ovaj uzvratio sa: „Pederko!“Kostadinov­ić mu je nakon toga zapretio disciplins­kim postupkom, a ovaj uzvratio: „Može, isključiće­š me iz stranke?“

Konverzaci­ja se nastavila, a zaključio ju je Kostadinov­ić, koji je Stojanović­u poručio da će oni ubuduće komunicira­ti preko policije. A. I.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia