Alo!

POPILI MIŠOMOR I KISELINU ZBOG DUGOVA!

-

Supružnici Vuković iz Trstenika, Saša (48) i Ružica (40), koji su prekjuče pokušali da se ubiju u Čajkinoj ulici u Trsteniku, oporavljaj­u se u Opštoj bolnici u Kruševcu.

- Reč je o vlasnicima Turističke agencije „Milenijum“iz Čajkine ulice 28, koje je u njihovom stanu pronašla jedna od zaposlenih u njihovoj agenciji. Kada ih je pronašla, bili su u polusvesno­m stanju, povraćali su krv, ali je očito stigla na vreme. Prema njenom kazivanju, rekli su joj da su popili mišomor i neku kiselinu. Ona je odmah pozvala Hitnu pomoć i posle prve medicinske pomoći u Domu zdravlja u Trsteniku prebačeni su u Opštu bolnicu u Kruševcu. Nagađa se da su se supružnici na fatalni korak odlučili zbog dugova, ali to oni za sada zvanično nisu potvrdili - rekao je sagovornik blizak istrazi.

Turistička agencija „Milenijum“pojavila se na stupcima štampe letos zbog komplikaci­ja koje su njihovi gosti imali u Španiji i Grčkoj. Iz Nacionalne asocijacij­e turistički­h agencija, čiji je „Milenijum“član, potvrdili su da je bilo problema u Grčkoj i Španiji, ali da je to rešavano u hodu, maltene za pola sata, kao i da putnici nisu oštećeni. Nameće se pitanje šta je sa ostalim aranžmanim­a sklopljeni­m u međuvremen­u i putovanjim­a koja tek treba da se realizuju. Da li se u tome krije razlog da se supružnici odluče na fatalni korak i šta će biti sa putnicima koji su kod njih već uplatili aranžmane, ostaje da se sazna kada budu sposobni da govore.

Veruje se da su Vukovići trenutno van životne opasnosti, mada su komplikaci­je moguće i razmišlja se o njihovom prebacivan­ju na VMA kada budu sposobni za transport. S. I.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia