Alo!

Ne plašim Nišu se suđenja u

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Prošlo je sedam dana od 158. večitog derbija, u kojem je Zvezda izvukla bod, ali se i dalje priča o toj utakmici i svemu što je pratilo taj susret. Ovog puta, Zoran Mirković, trener Partizana, odgovorio je Zvezdanu Terziću, koji je pre tri dana otkrio detalje privatnog razgovora sa Batom.

Podsetimo, Terzić je gostujući na televiziji citirao Mirkovićev­e reči:

- Terza, ja sam očekivao da ćete biti kao izduvan balon. Ne možete se vi napeti u tako kratkom periodu i treći put, a nama je to značilo sve.

Mirkoviću je, očigledno, zasmetao taj detalj, a možda i Terzićeva rečenica: „Kada odigramo ispod očekivanja, a Partizan se napne i odigra na 300 odsto svojih mogućnosti, bude 1:1.“

- Da, čuo sam da se to pojavilo u medijima, pogledao sam emisiju u kojoj je Terzić gostovao. Ipak, to je bio naš privatni razgovor, trebalo je na tome da ostane.

Partizanu u dodao da je Mirković je na večiti derbi.

nivou stavljena tačka zadovoljav­ajućem

na

- Odigrali smo To moramo misiju ispunili.

koje i mi smo svoju obaveze iza sebe, jer razmišljam­o.

Ne da ostavimo

teraju da tako dolaze nas deli Milorad suđenja, pravdu

nije plašim se i da on

bih se plašio Mažić, a ne

- rekao je Bata. na centru Dovoljno rečeno. Na kraju krajeva, on je mene zvao, inače se ne čujemo baš. Čestitao mi je, i ja sam njemu čestitao na uspesima u Evropi. Naš razgovor nije bio sporan, ali sam kasnije čuo dosta spornih stvari. Moram da priznam, začudilo me je to što je Terzić prepričava­o naš privatni razgovor. Nerado sam i ovo ispričao - dodao je strateg Partizana.

Inače, crno-beli danas gostuju u Nišu, u okviru

10. kola Superlige.

Trener fudbalera Partizana je uoči večerašnje­g derbija (19, Arena 1) protiv Radničkog u

Nišu izjavio da očekuje tešku utakmicu.

- Radnički ima izvanrednu ekipu, sjajno ga i vodi Nenad Lalatović, koji svoje znanje, iskustvo i energiju prenosi na svoje igrače. Tačno se vidi njegov potpis. U vrhu su tabele i sigurno je da nas očekuje težak zadatak. Dosta stvari im polazi od Nikole Drinčića, izuzetnog fudbalera, on je motor tima. Ima izuzetan pas, prekid i udarac i od njega preti najveća opasnost - zaključio je Mirković.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia