Alo!

Ojadio putnike i agencije za 333 miliona, pa zbrisao

Vlasnik agencije „Fly Fly Travel“na egzotičnoj destinacij­i

- E. A.

Bojan Stupar, vlasnik turističke agencije „Fly Fly Travel“, koja je opelješila na hiljade svojih putnika, ali i turoperate­re, ne zna za sramotu. Štaviše, ruga se svima onima koje je prevario, i to fotografij­om s egzotične destinacij­e koju je nedavno objavio na Fejsbuku.

Stupar je fotografij­u sa daleke destinacij­e, na kojoj je na plaži u roze šortsu i sivo-beloj majici na pruge, objavio 25. septembra u 20.57 sati i postavio je za naslovnu na svojoj Fejsbuk strani. Za razliku od putnika koje je prevario, njemu je, sudeći po fotografij­i, više nego dobro.

Podsetimo, Ministarst­vo turizma je početkom juna saopštilo da je turistička agencija „Fly Fly Travel“oštetila za dva miliona evra hiljade putnika, i nekoliko turoperate­ra. Kako je „Alo!“pisao još početkom maja, sunovrat „Fly Fly Travel“počeo je ove godine, kada su zbog neizmireni­h dugova izbačeni iz međunarodn­og sistema za kupovinu karata BPS-A, nakon čeka su se vlasnici dosetili i kupili firmu „Elite Travel Club“. Međutim, i ta agencija za prodaju avio-karata je veoma brzo izbačena iz BSP-A zbog istih problema.

Vlasnici agencije „Fly Fly“su očigledno na sve moguće načine pokušavali da spasu brod koji tone, pa su negde sredinom aprila promenili ime svoje agencije u „Kofer Tours“d.o.o., ali su nastavili da se reklamiraj­u kao „Fly Fly“. Međutim, Narodna banka Srbije je samo dan nakon promene poslovnog imena blokirala sve račune agencije „Kofer Tours“. Prema podacima NBS za 2. oktobar, „Kofer Tours“d.o.o. je u blokadi 333,84 miliona dinara, dok je „Elit Travel Club“u blokadi 34,19 miliona dinara.

 ??  ?? Boli ga uvo za dugove: Bojan
Stupar
Boli ga uvo za dugove: Bojan Stupar
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia