Alo!

Našla ga sobarica s metkom u glavi!

Marko Kahriman iz Novog Beograda ubijen je u Puerto Plati, a Srbija je za njim raspisala poternicu zbog razbojništ­va počinjenog pre 11 godina

- Piše: N. MARIĆ - E. SADIKU redakcija@alo.rs

Telo srpskog državljani­na Marka Kahrimana (40) otkriveno je u Dominikans­koj Republici, u apartmanu letovališt­a Puerto Plata, s ustrelnom ranom na glavi! Tamošnja policija saopštila je da ga je pronašla sobarica, 29. septembra ujutru, kao i da je poskidala snimke sa nadzornih kamera iz rezidencij­alnog kluba da bi pronašla počinioca.

- Taj deo grada poznat je po krađama i bordelima. Tamošnja policija istražuje da li je Marko ubijen prilikom pljačke ili je reč o mafijaškom ubistvu. Ukoliko je reč o kriminalno­m sukobu, izvesno je da su se on i ubica poznavali. Ubica je posle zločina zaključao vrata apartmana - preneli su tamošnji mediji.

Kahriman je zvanično bio prijavljen na adresi u Novom Beogradu, a komšije tvrde da je pre dvadeset godina živeo bezbrižno, ali da mu se onda sudbina promenila iz korena.

- Markovi roditelji su se razveli i to mu je mnogo teško palo. Bio je divno i uvek nasmejano dete. On i majka Mira su prodali stan na Novom Beogradu i preselili su se. Ne možemo da verujemo da je mrtav! Svi ga znamo samo po dobru! Posle selidbe nismo čuli ništa loše o njemu. Majka Mira je o njemu brinula na najbolji način i nikad mu ništa nije falilo - tvrde Markove bivše komšije iz solitera u ulici Omladinski­h brigada u Novom Beogradu.

Naša policija ima vrlo malo saznanja o njemu. Bavio se, navodno, sitnim razbojništ­vima, a hapšen je i zbog posedovanj­a narkotika. Za njim je bila raspisana i potraga zbog neodazivan­ja na sudske pozive.

- Za Markom je bila raspisana poternica 2007. zbog počinjenog razbojništ­va, jer se nije odazivao na pozive suda u postupku koji se vodio protiv njega. Osuđen je na tri meseca uslovne kazne, jer je metalnom cevi pretukao jednog mladića. Privođen je i zbog posedovanj­a marihuane. Tokom 2008. i 2009. sumnjalo se da je deo grupe Marka J., koja se bavila oružanim napadima transporte­ra novca. Napustio je Srbiju 2010. godine, a protiv njega je bio pokrenut postupak za razbojništ­vo. Istraga u Dominikans­koj Republici nije isključila mogućnost i da je Marko izvršio samoubistv­o kaže naš izvor istrage.

 ??  ?? Sobarica pronašla
telo Slika ubijenog Marka Kahrimana sa pasoša
Letovališe Puerto Plata
Sobarica pronašla telo Slika ubijenog Marka Kahrimana sa pasoša Letovališe Puerto Plata

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia