Alo!

MAMA, HVALA TI ZA DUGE NOGE!

-

Pevačica Marina Tadić nikada nije krila da redovno posećuje teretanu jer, kako kaže, samo vežbanjem uspeva da se oslobodi negativne energije, ali i da održi savršenu liniju. U razgovoru za „Alo!“Marina nam je otkrila zbog čega je ponosna na sebe, ali i kakav je njen trenutni emotivni status.

- Sve što imam sam kupila sama. Svaki čovek koji sam sebe izdržava treba da bude ponosan. Svaki hir sam sebi sama ispunila, svaku bundu sam kupila sama. Radim od 17. godine i ne mogu da se setim kako izgleda da mi neko drugi pomaže. Naučena sam da radim, a sa muškarcima nikada nisam bila iz interesa, već isključivo zbog ljubavi - kaže pevačica, koja još čeka onog pravog, koji će osvojiti njeno srce.

- Trenutno nemam partnera, a dok sam bila u vezi, nikada mi nije bilo zanimljivo da pokažem sa kim se budim i sa kim ležem. To je deo moje intime, na koju imam pravo, a nemam ništa protiv koleginica koje to rade - kaže Marina, koja od početka karijere nosi titulu pevačice sa najlepšim nogama.

Na pitanje odakle joj tako lepe noge Marina kroz smeh odgovara:

- Rodila mi majka, i ona ima dugačke noge. Šalu na stranu, osim genetike, bitno je vežbanje. Dok sam bila na fakultetu, trenirala sam svakodnevn­o, a sada mi se desi da ne odem na trening i po nekoliko dana. Međutim, najbitnija je ishrana, treba izbaciti slatko i alkohol jer to skuplja vodu, ali ne treba kažnjavati sebe. Slobodno jedite šta volite, a posle to izbacite u teretani kaže Marina. S. A.

Dok sam studirala, trenirala sam svakodnevn­o, jer je, osim genetike, važna i fizička aktivnost Marina Tadić

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia