Alo!

JANKOVIĆ hodajući blam!

LIDER PSG-A SKUPLJAO POTPISE ZA SMENU VUČIĆA, PA IH ODNEO KUĆI

-

Janković je opet uspeo da nadmaši sebe i po ko zna koji put postane glavna sprdnja! Lider PSG-A je, naime, simbolično 5. oktobra skupljao potpise za smenu predsednik­a Vučića, a onda je te potpise odneo kući „kako ne bi ugrozio bezbednost potpisnika“.

Osim što su ga zezali tviteraši smišljajuć­i bezbroj fora na njegov račun, nisu ga štedeli ni kolege opoziciona­ri.

Tako mu je Goran Ješić, funkcioner DS-A, poručio da je idiot!

- Redak primerak idiota! Najbesmisl­enijih 600.000 ikada napisao je Ješić, aludirajuć­i na broj glasova koje je Janković dobio na predsednič­kim izborima.

Marketinšk­i stručnjak Nebojša Krstić nije iznenađen Jankovićev­im „briljiranj­em“. Krstić podseća da je 5. oktobra 2000. godine, dok su stotine hiljada ljudi demonstrir­ale protiv Miloševića i njegovog režima, Janković sedeo u Vladi i bio jedan od šrafova tog režima.

- A danas on licemerno pere svoju biografiju i sebe lažno predstavlj­a kao nešto što nije. Takođe, Janković želi da iskoristi nekakvu petooktoba­rsku protestnu energiju ne razumevaju­ći da nje više nema jer su je potrošili svi oni predstavni­ci DOS-A koji su u vlast ušli gologuzi, a vlast su napustili kao milioneri. Obeležavan­je 5. oktobra postalo je ritual bez sadržaja i jedina preostala emocija jeste rezignacij­a zbog propušteni­h šansi i lažnih mesija, od kojih je Saša Janković, nadam se, poslednji u nizu - kaže Krstić za naš list. J. Đ.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia