Alo!

Ivana rodila Petru!5

-

Ivana Petrović, savetnica ministra zaštite životne sredine Gorana Trivana, na svet je donela ćerku Petru i tako svojim kolegama iz tabora socijalist­a dala povod da slave 5. oktobra.

Ona se porodila u jednom privatnom porodilišt­u, a za „Alo!” je iskreno priznala da ne može da objasni kako se trenutno oseća.

- Neke se emocije ne mogu izreći i opisati, baš kao ove kada na svet donesete dete i kad znate da od svega što ste dosad stvorili ovo malo čudo predstavlj­a vrhunac vašeg životnog stvaralašt­va i uspeha i kasnije ono što u njega uložite. Posle ovog iskustva odajem počast svim majkama na hrabrosti na svim pretrpljen­im bolovima i strahovima dok su rađale svoju decu. Što se tiče fizičkog stanja, polako sav bol jenjava i Viktor i ja se radujemo skorom odlasku kući - kazala je Petrovićev­a i dodala da je ćerkino ime izabrala sama, a da se njenom suprugu dopalo. Ponosni tata je odmah nakon rođenja ćerke upriličio slavlje, a za dobru atmosferu bila je zadužena estradna zvezda Ljupka Stević.

- Moj suprug je ispoštovao sve moje prijatelje, kao i drugove socijalist­e koji su nam bili i na venčanju. Neću nikoga posebno izdvajati ko je bio, ko je došao prvi i prvi otišao, ali ne postoji niko ko nije od mojih socijalist­a čestitao, i verujte, to je divno. Naravno, i Forum žena SPS-A uputio je čestitke u nadi da smo dobili novu članicu Petru. Sudeći po snimcima sa proslave, mogu samo da zaključim da su se svi ludo proveli, svi osim nas dve - kazala je Petrovićev­a. D. R.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia