Alo!

ANGE I PRINCEZE SKOG PODZEMLJA

-

Aleksandra sa njihove tri ćerke redovno ide u posetu suprugu, čuju se i telefonom, a ima priliku i da ga vidi u Specijalno­m sudu tokom suđenja. On joj tada upućuje zavodljive poglede preko stakla, a ona mu se smeška. Pre nekoliko meseci je prihvaćena Legijina molba, pa može da ima susret sa ćerkama.

Legiju takođe posećuje Nikolija Luković (18), njegova ćerka iz prvog braka, koju je dobio sa nekadašnjo­m novinarkom Majom Luković iz Kanade.

Nikolija mnogo liči na oca, pa je mnogi nazivaju Legijinom kopijom.

Ona se zbog školovanja preselila u Srbiju, a njena majka Maja je sagradila kuću na placu svojih roditelja u Beogradu, u blizini Centralnog zatvora. Pošto Legija u julu nije prošao reviziju o puštanju u otvoreniji deo zatvora, još dve godine će apstinirat­i od seksa.

Iz zatvora bi trebalo da izađe 2044. godine.

Ni Zvezdan Jovanović Zveki (53), osuđen za Đinđićevo ubistvo, nije bio intiman 15 i po godina sa svojom suprugom Oliverom Lelom Jovanović (50) jer u „Alkatrazu” nema pravo na to.

Ivana, supruga Aleksandra Kristijana Golubovića (49), koji se nalazi u požarevačk­oj „Zabeli”, takođe željno čeka njegov izlazak na slobodu. Kristijan je stekao pravo na uslovni otpust i traži da bude pušten uslovno na slobodu. Spekuliše se da je spreman da uđe u neki od rijaliti programa, gde se već proslavio.

Pravo na ljubavnu sobu nemaju ni vođa škaljarsko­g klana Jovan Jovica Vukotić (38) i njegova lepša polovina, manekenka Dejana Živković (26), koja uporno negira da je u vezi sa njim, iako mu redovno nosi ručak u pritvor, u zgradu Specijalno­g suda u Beogradu. U pritvoru nema „ljubavne sobe”, a po zakonu, lepše polovine, nemaju pravo na intimu sa svojim jačim polovinama.

Manekenka Tamara Nikšić, supruga kontroverz­nog biznismena Andrije Draškovića (52), verno je dočekala supruga nakon što je odslužio višegodišn­ju kaznu zatvora za ubistvo Surčinca Zvonka Plećića Pleće (38). Njihovu ljubav nisu slomile zatvorske zidine, a Andrija se nakon izlaska iz zatvora povukao iz javnog života i živi u luksuznoj vili na Dedinju, sa Tamarom i njihovom ćerkom. U javnosti je viđen jedino na koncertima hrvatskih izvođača.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia