Alo!

VUČIĆ BI NOKAUTIRAO TRAMPA, PA I PUTINA!

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Donald Tramp se malo osilio, ali ne onako kako možda mislite. U govoru održanom u Minesoti, predsednik SAD je kritikovao novinare koji su kritikoval­i njegov sastanak sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom.

- Rekli su da sam bio previše fin. Bio je to odličan sastanak, a sad mediji žele da me ubace u ring sa njim. Mada, kad razmislim, verujem da bih se pokazao veoma dobro protiv Putina - rekao je Tramp.

Verovali ili ne, iako ne izgleda kao neki atleta, Tramp ima crni pojas u džudou! CNN je ocenio da je, kao i većina Amerikanac­a, gojazan, te da ne vežba dovoljno.

Pitali smo Nenada Borovčanin­a, predsednik­a Bokserskog saveza Srbije, kakav bi bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić u duelu sa Trampom, pa i sa Putinom.

- Vučić bi sigurno nokautirao Trampa! I Putina bi lako pobedio, jer ima duže ruke. Dok je trenirao boks, desni direkt mu je bio ubojit. Koga je on pogodio tim udarcem, taj nije ostajao na nogama - priseća se Borovčanin mladih dana, kada je sparingova­o sa Vučićem.

Predsednik Srbije je amaterski trenirao u Bokserskom klubu Pinki, a bio je predsednik BK Radnički.

- Svim velikim liderima je zajednička ljubav prema boksu. I princu Hariju, Emanuelu Makronu, čak i nemačka kancelarka Angela Merkel posećuje bokserske treninge. Svojevreme­no je to radila i engleska kraljica Elizabeta! Razlog? Boks je viteški sport iz doba lordova u Velikoj Britaniji, a to je bio i u antičkoj

Grčkoj. Sasvim je prirodno što veliki lideri vole boks.

Boks vole hrabri ljudi. Da biste bili veliki lider, potrebna je hrabrost. Svako od njih, da nije političar, bio bi bokserski šampion smatra Borovčanin.

„Amerikanac kaže da bi bio dostojan rival Rusu. Naš predsednik bi ih obojicu pobedio“,

kaže čelnik BKS-A

 ??  ?? Donald Tramp Ima jaku desnicu: Aleksandar Vučić
Koga Vučić udari direktom, taj ne može da ostane na nogama
Borovčanin Zajednička uspomena:
Vučić i Borovčanin s čelnicima BS Rusije Vladimir
Putin
Donald Tramp Ima jaku desnicu: Aleksandar Vučić Koga Vučić udari direktom, taj ne može da ostane na nogama Borovčanin Zajednička uspomena: Vučić i Borovčanin s čelnicima BS Rusije Vladimir Putin

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia