Alo!

ZVEZDA NAS JE POGURALA

„Od derbija smo u ritmu koji nam odgovara“, kaže strelac dva gola u trijumfu nad Voždovcem

- Piše: R. STEVANOVIĆ redakcija@alo.rs

Dugo su navijači Partizana čekali da „parni valjak samo melje“. Još od aprila ove godine, kad je pregažen Borac (5:0). Voždovac se preksinoć „izvuko“s četvorkom, ali je u Humskoj zadovoljst­vo jednako onom od pre šest meseci.

Ubedljiv trijumf nad „zmajevima“ispunio je srećom, dabome, i Gorana Zakarića. Dugo je taj reprezenta­tivac BIH čekao da proslavi superligaš­ki gol u crnobelom dresu (bio strelac samo na debiju, protiv Nordsjilan­da) i dočekao je ne jedan, nego dva. Drugi i treći po redu u pobedi 4:0, koju su izabranici trenera Zorana Mirkovića ostvarili pred 3.000 navijača.

- Zadatak nas ofanzivnih fudbalera jeste i da postižemo golove ili asistiramo. Naravno, lep je osećaj kad se zatrese mreže, međutim, važnije je da smo bili borbeni i koncentris­ani tokom cele utakmice. Kad je tako, dođe i adekvatan rezultat - priča Zakarić.

Nekadašnji golgeter sarajevsko­g Željezniča­ra, iz kojeg je i stigao na crno-belu stranu Topčidersk­og brda, doprineo je poboljšanj­u efikasnost­i Partizana. Pod komandom bivšeg stratega Miroslava Đukića, a ni sadašnjeg Zorana Mirkovića, crno-beli do dvoboja sa „zmajevima“nisu uspeli dvaput da zatresu mrežu rivala na svom terenu.

- Od večitog derbija smo u ritmu koji nam odgovara. Protiv Zvezde, pa posle u Nišu, a i sad u duelu s Voždovcem, pokazali smo neku drugu, bolju igru.

- Od derbija sa

Zvezdom smo ušli u ritam koji svima odgovara. Protiv Zvezde i Radničkog i sad sa Voždovcem pokazali smo neku sasvim drugu igru. Želeli smo tri boda i uspeli smo da ih osvojimo. Zadatak da što pre postignemo gol i tako olakšamo posao lako smo ispunili - poručuje Goran Zakarić.

„Parni valjak“opet melje...

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia