Alo!

MESO I KAFA JEFTINIJI ZA 30 ODSTO

-

Dugoočekiv­ani dolazak „Lidla” u Srbiju za građane znači kupovinu po nižim cenama. Pojedini proizvodi već od četvrtka, kada „Lidl” otvara svoje prodavnice širom Srbije, moći će da se kupe od 20 od 60 odsto jeftinije nego u drugim trgovinski­m lancima.

Dolaskom „Lidla“, kako tvrde ekonomisti, tržište Srbije dobija oštru konkurenci­ju, a potrošači niže cene. Stručnjaci veruju da će to uticati i na druge trgovinske lance da snize cene kako bi opstali na tržištu.

„Lidl” je za prve dane otvaranja pripremio ponudu sa velikim brojem proizvoda atraktivni­h cena. Kad je reč o mlečnim proizvodim­a, kupci će moći da uštede od 30 do 50 odsto na pojedine artikle. Značajnu uštedu mogu ostvariti i prilikom kupovine mesa i suhomesnat­ih proizvoda, dok bi samo na šećeru mogli da uštede 20, a na kafi 30 odsto.

U ponudi je i odeća. Hiljadu dinara koštaju dve majice za odrasle, a isto toliko treba izdvojiti za tri potkošulje ili pet pari ženskog donjeg veša. Za 1.500 dinara mogu se kupiti somotske muške pantalone, a muški džemper je 1.300 dinara. Takođe, u ponudi su stvari za trudnice, ali i bebe i decu. Bebi-posteljina košta 1.300 dinara, a dva bodija 700 dinara. Majica za decu iznosi 300 dinara, što je za čak 50 dinara jeftinije nego u kineskoj robnoj kući. Kad je reč o malim kućnim aparatima, recimo, seckalica košta 1.300 dinara, a tiganj košta 400 dinara. I. N. - M. K.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia