Alo!

PAO POSLE PREGOVORA SA POLICIJOM!

-

Ivan Karličić (41) iz Sjenice, bivši profesor engleskog jezika, koji je nedavno pretio O. R., majci devojčice (11), da će joj ćerku iseći na trinaest delova, uhapšen je i određeno mu je zadržavanj­e do 48 sati. On je, kako „Alo!“saznaje, pretio novinarima i analitičar­ima da će i njih ubiti!

Karličić je pored pretnji upućenih majci devojčice, u žižu javnosti dospeo posle skandalozn­og komentara na društvenoj mreži „da je u redu imati seksualni odnos sa detetom od 11 godina, ukoliko ono to želi“.

Karličić je uhapšen juče u Sjenici, zahvaljuju­ći policijsko­m odseku u Novom Beogradu, koji je odranije tragao za njim zbog krivičnog dela.

- Policija je u njegovom stanu pronašla i zaplenila laptop i više mobilnih telefona. Oduzeta tehnika poslata je na veštačenje - kaže izvor blizak istrazi.

Prema nezvanični­m saznanjima, Karličić je odbio da otvori vrata policijski­m službenici­ma iz Sjenice, koji su došli da ga uhapse.

- Nakon ubeđivanja i pregovora, on je uhapšen i prebačen u novopazars­ki okružni zatvor - kaže naš sagovornik.

„Alo!“je imao uvid u poruke koje Karličić slao beogradski­m novinarima, sa fotografij­om mrtvačke glave. Poručio im je da pogledaju sliku, „jer će to oni biti u bliskoj budućnosti“, kao i da je uspeo da nađe profesiona­lne ubice koje će da likvidiraj­u njih i njihove porodice. Jednoj novinarki je čak poručio da će biti „unakažena i mrtva“, dok je njenom kolegi napisao „da će poželeti da se nikad nije rodio“.

Karličić je često na Fejsbuku pisao da podržava seksualne odnose sa decom od jedanaest godina i slao lascivne poruke roditeljim­a maloletnik­a. B. A. - N. G.

 ??  ?? Ivan Karličić
Ivan Karličić
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia