Alo!

Blokirala sam sve bivše!

-

Koliko ti smeta što ne uspevaš da sačuvaš privatni život od javnosti?

- Često ne znam šta je sa ljudima. Onda shvatim koliko moja publika voli moje pesme i da ih zanima moja karijera. Ne vidim potrebu da devojčica od 15 godina ili žena od 30-40 želi da zna sa kim sam ja i šta radim sa svojim momkom. Više mi je toga preko glave, ali jasno mi je, čim gledaju rijaliti u toliko meri. Shvatite da je njihova zanimacija isključivo tuđ život. Niko ne treba da zna ništa o privatnom životu nijedne javne ličnosti. Gde izlaziš kada želiš da se sakriješ od pogleda javnosti?

- Ne dozvoljava­m da to što ljudi gledaju u tuđe dvorište utiče na način na koji živim, na mesto gde ću izaći i sa kim. Jednostavn­o nemam zadrške i ne razmišljam o tome da li će i kako ko da komentariš­e moje pojavljiva­nje bilo gde. Sama sam birala ovaj posao i da budem poznata ličnost. Ako mi se ide u neki klub, restoran, splav, biću tamo. Bilo bi licemerno da se bunim i da mi smeta kada me neko slika, priđe tu gde sam ja ili me komentariš­e. Aktivna si na društvenim mrežama. Koliko često te lajkuju bivši momci?

- Ne dao im bog. Bivše momke sam blokirala i u životu i na društvenim mrežama. Ne može me niko od njih lajkovati ili dobiti, sve i

da hoće.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia