Alo!

MNOGO ĆE IZBORA PROĆI DOK SE NE VRATIŠ NA VLAST!

-

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je juče iz Astane da će mnogo izbora proći pre nego što će aktuelna opozicija moći da razmišlja o tome kada će se „dočepati odgovornos­ti”, jer je, kaže, do sada pokazivala samo neodgovorn­ost. On je to rekao na pitanje novinara „Pinka“kako vidi zahtev lidera Saveza za promene Dragana Ðilasa da toj televiziji treba oduzeti pravo na rad, te šta će u tom slučaju raditi zaposleni.

- Nemojte da se brinete, radićete vi još dugo. Važno je da plaćate porez, a imate i veliki broj zaposlenih. Gledaoci su ti koji će odlučiti šta će gledati - rekao je Vučić.

Predsednik je zapitao da li Ðilas možda misli da građanima Srbije ponudi televiziju na kojoj će nam prikazivat­i „Velikog brata”, u kojem je bilo skarednih scena, zato da bi se bogatio.

- To što bi neko nekoga da zatvara, gasi, progoni... Da sam ja to rekao pre nekoliko godina, ili bilo kada, koliko biste imali reakcija protiv mene, na koliko mesta bih smeo da se pojavim, svi bi tražili da budem bojkotovan u medijima - primetio je Vučić. Prema njegovim rečima, oni bi da gaze, sklanjaju, uklanjaju, maltretira­ju, neka im, kaže, to bude politika, a njemu je od takvih gluposti mnogo važnije šta će u Astani uraditi za zemlju.

- Nemojte da brinete, mnogo izbora će proći pre nego što će njihovi naslednici moći da razmišljaj­u kako da se dočepaju odgovornos­ti, jer su do sada samo pokazivali neodgovorn­ost - poručio je on.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia