Alo!

SRBIN NAĐEN U PROVALIJI POSLE 30 SATI!

-

Srpski državljani­n Borivoje Ašković (77) preživeo je 30 sati u smrskanom automobilu „mercedes 190D“nakon što je sleteo sa francuskog autoputa A41 kod mesta Varambon, 300 kilometara od Pariza! On je probio zaštitnu ogradu i posle 200 metara se zabio u drvo usred šume pored puta.

Kako navode francuski mediji, Borivoje se u trenutku nesreće vraćao iz Srbije u Pariz, gde živi sa suprugom. Posle udesa se javio ženi i rekao joj da je doživeo saobraćajk­u. Posle tog telefonsko­g poziva mu se izgubio svaki trag, a njegov telefon je bio nedostupan.

Porodica je odmah prijavila njegov nestanak, a francuska žandarmeri­ja krenula je u potragu, koja je okončana posle 30 sati.

Aškovićev smrskani automobil su vatrogasci i pripadnici žandarmeri­je locirali posebnim uređajem u klisuri pored puta, a on je pronađen sa povređenom nogom, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu.

Francuski mediji navode da je pravo čudo kako je starac preživeo saobraćajn­u nesreću i više od 30 sati bez hrane i vode. Oni konstatuju da je Ašković prošao samo sa lakšim povredama, uprkos tome što je automobil uništen.

Nikolina

Marič

Iznemoglog Borivoja Aškovića (77), koji je bio zarobljen u smrskanom automobilu, pronašao slučajni prolaznik!

 ??  ?? Borivoje Ašković
Borivoje Ašković
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia