Alo!

VLADIMIR JE SAMO UGNJETAVAO STANIJU! a bez mene!

TOMOVIĆ: : Ona je mučenica bez mene!

- Piše: VESNA ĐORĐEVIĆ vesna.djordjevic@alo.rs

Nakon što je Crnogorac Vladimir Tomović zbog nasilja nad Aleksandro­m Subotić izbačen iz rijalitija „Zadruga“, najbolja drugarica Tomovićeve devojke Stanije Dobrojević, Tamara, za „Alo!“kaže da bi najbolje bilo da mu produkcija ne pruži drugu šansu i ne vrati ga na imanje u Šimanovcim­a, kako se sada spekuliše.

- Videla sam da sada svi pričaju i čak pišu po društvenim mrežama da će ga produkcija vratiti u „Zadrugu“. Iskreno, ja sam veliki protivnik nasilja i ne podržavam ga ni u kom obliku! U ovoj situaciji, žao mi je svih. Žao mi je Vladimira, koji je diskvalifi­kovan i koji je sebi dozvolio da bude isprovocir­an, žao mi je i Aleksandre, koja je pretrpela nasilje, ali mi je žao i Stanije, koja je patila nakon njegovog izbacivanj­a - kaže za „Alo!“Tamara i dodaje:

- Uprkos tome što vidim da Staniji Vladimir nedostaje i da joj je teško jer ona emocije nikada nije glumila, iskrene su, ne bih volela da se on vrati. On je nju ugnjetavao. Ona pored njega nije bila ona, nije bila raspoložen­a...gušio ju je. Ni njenoj porodici, kao ni nama, njenim prijatelji­ma, nije se dopadalo da je vidimo takvu. Ona nije taj tip da ćuti i da trpi. Evo, otkad je Vladimir izašao, ona se opet smeje, opet je svoja, slobodna... Takvu želimo da je vidimo - kaže Tamara.

Ona dodaje da je glupo da komentariš­e vezu sa Crnogorcem jer je trajala manje od mesec dana i da

je rano da se po tom pitanju daju bilo kakve prognoze.

- Stanija pored njega nije imala mogućnost da se pokaže i prikaže ono zbog čega je pozvana. Stalno smo se brinuli dok smo gledali kako se kida i nervira bez potrebe - dodaje najbolja drugarica Dobrojević­eve.

Tamara kaže da Stanijina majka Slavica, kao i brat Sani, nisu ispratili najnovija dešavanja u Imaginarij­umu jer nisu u zemlji.

- Oni su trenutno u inostranst­vu, kod Stanijine familije. Nisu gledali, ali su u toku, čujemo se redovno. I oni su se brinuli zbog njenog ponašanja i tog ugnjetavan­ja, ali smo ubeđeni da će sada Stanija opet biti ona stara i da će biti slobodna, kao što je oduvek bila - završava Tamara.

S druge strane, Vladimir Tomović se putem Instagrama uključio uživo i komunicira­o je sa fanovima, kojima je otkrio da bi mnogo voleo da se vrati u „Zadrugu“.

- Vraćam se! Šta će ona mučena Stanija tamo bez mene? - izjavio je Vladimir, a onda dodao:

- Ima veliku podršku naroda i svi očekuju moj povratak. Na produkciji je da odluči kada će me vratiti - rekao je on.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia