Alo!

Muškarci me neće zbog pornića, na lekovima sam!

-

Nadežda Biljić sve teže podnosi prisustvo bivšeg dečka Mikija Đuričića u „Zadruzi“te koristi svaki trenutak da se posvađa s njim. Miki je Nadeždi otvoreno rekao da ne želi da se pomire, te je konstatova­o da se pevačica ne ponaša normalno i da treba da pije lekove.

- Neću više da te je*em. Ne volim te više, šta hoćeš? Od*ebi od mene. Što si se je*ala sa mojim drugom Perom? - vikao je Miki na Nadeždu, koja mu je uzvratila psovkama, a kasnije se požalila Suzani Perović i Zorici Marković.

- Da li se ovako ponaša osoba koja voli svoju bivšu kao čoveka? Da li mi je jednom skuvao kafu kao prijatelju od kada je ovde? Mi smo se čuli pred karantin kao prijatelji, on mi je pružio podršku i rekao da će biti tu za mene, a sada se pravi lud - žalila se Nadežda zadrugarim­a.

- Zbog njega pijem te lekove! Mi smo se ovde rastali u najvećoj ljubavi, a on se 24 sata kasnije pomirio sa bivšom devojkom Majom. Sada me optužuje da sam bila sa njegovim prijatelje­m Perom, kod koga sam samo prespavala dok sam čekala autobus, a on je za to vreme imao drugu devojku. Ma menjao ih je na dve nedelje. A i da jesam bila sa Perom, zašto njega to pogađa ako mu nije stalo do mene - vikala je Nadežda.

- U depresiji sam zbog svega i ne mogu da nađem normalnog dečka jer sam obeležena. Imam pornić na svakom porno-sajtu. Prsla sam posle našeg raskida - okrivila je Nadežda Mikija za teške trenutke koje je preživela. S. Andrić

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia