Alo!

Plaćanje računa je bilo obaveza mojih roditelja!

-

Pevačica Teodora Džehverovi­ć, koja je nakon prve sezone rijalitija „Zadruga“otpočela samostalni život te se iselila iz porodičnog doma, nikako da se navikne na plaćanje režija. Nedavno je zbog toga doživela neprijatno­st kada ju je mobilni operater isključio sa mreže.

-Jao, ne želite da znate kakav je to osećaj kada uzmete telefon u ruke i želite da nekoga pozovete, a to vam nije omogućeno jer niste platili račun - kaže za „Alo!“Teodora kroz smeh i objašnjava nam kako je do toga došlo.

- Mnogo sam radila, a i dalje radim punom parom, bogu hvala, ali zbog toga moj privatni život trpi. Budući da sam retko kod kuće i retko sam u mogućnosti da obavljam privatne stvari kao što su plaćanje računa i druge stvari, dođe do ovakvih neprijatni­h situacija. A nije ni da sam vešta u plaćanju - priča kao anegdotu iz života bivša zadrugarka.

- Oduvek je plaćanje računa bilo obaveza mojih roditelja, tako da nikako ne mogu da se naviknem da sada sve to moram da radim sama. Žao mi je da maltretira­m mamu još i za to. Ako me pitate koliki je bio račun za telefon, ne smem ni da izgovorim. Budući da sam više bila u inostranst­vu nego u Srbiji, jasno vam je da nije bio mali. Ali ponavljam, nije novac problem, već moja neorganizo­vanost i lenjost. Evo, sada mi je i sušilica za veš problem jer se polomila, a da bih otišla po novu, treba mi auto. A pošto ne znam da vozim, to mi trenutno zadaje glavobolju - kaže ona za „Alo!“.

V. Đorđević

 ??  ?? Pevačica nikako da se navikne na samački život
i obaveze koje idu uz to
Pevačica nikako da se navikne na samački život i obaveze koje idu uz to

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia