Alo!

U PODGORICU PO POBEDU!

- Piše: V. ZOGOVIĆ vladimir.zogovic@alo.rs

Crna Gora i Srbija odigraće prvi međusobni fudbalski duel od razlaza 2006. godine, što će ujedno biti i derbi grupe 4 u C Ligi nacija u kojoj „nekadašnja dva oka u glavi“dele prvo mesto sa po četiri boda. „Orlovi“putuju u Podgoricu (danas u podne) s verom da mogu do trijumfa sutra uveče na stadionu pod Goricom. Štoper Nikola Milenković ističe da je spreman za povratak u startnu postavu, pošto je propustio utakmicu prethodnog kola sa Rumunima u Beogradu.

- Idemo s ambicijom da pobedimo. Verujemo u sebe, iako će nam nedostajat­i Aleksandar Kolarov i Nemanja Matić. Radili smo brojne analize prethodnih mečeva, moramo da budemo više koncentris­ani i trudićemo se da više ne pravimo greške

- rekao je defanzivac Fjorentine.

Dve selekcije su na deobi prvog mesta sa po četiri boda, dok im Rumunija sa dva, odnosno Litvanija, koja nije osvojila nijedan, gledaju u leđa.

- Tamo nas čeka paklena atmosfera. Međutim, mi ćemo gledati samo teren,

MILENKOVIĆ:

„Tribine nas ne zanimaju, trudićemo da obradujemo svoju naciju“

tribine nas ne interesuju. Mislićemo samo o tome kako da pobedimo i obradujemo naciju - dodaje Milenković.

Nastup najboljeg fudbalera Crne Gore Ste- vana Jovetića dugo je bio pod znakom pitanja, međutim, pomoćni trener „sokolova“Aleksandar Janković je najavio da će napadač Monaka biti spreman za meč protiv Srbije.

- Jovetić je jedan

od najboljih napadača u Evropi. Igra Crne Gore mnogo zavisi od njega. Čuli smo da je povređen, videćemo da li će zaigrati. Kako god, mi idemo na pobedu. Među Crnogorcim­a imam mnogo prijatelja, ali u Podgorici se igra takmičarsk­i meč i Srbija želi prvo mesto u grupi. Verujem da imamo kvalitet da osvojimo svih šest bodova iz naredna meča protiv Crne Gore i Rumunije - istakao je golman „orlova“

Marko Dmitrović.

 ??  ?? Očekuje tri boda: Nikola Milenković Prvo mesto na vidiku:
Marko Dmitrović
Očekuje tri boda: Nikola Milenković Prvo mesto na vidiku: Marko Dmitrović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia