Alo!

Ponosna sam što me tužaka izumitelj kraduckanj­a!

-

Zorana i Velja opet ratuju! Velimir Ilić, predsednik

Nove Srbije, izjavio je da je sa pravnim timom stranke podneo krivičnu prijavu protiv ministarke građevinar­stva, saobraćaja i infrastruk­ture Zorane Mihajlović.

Ilić je objasnio da je prijava podneta zbog sumnje da je Mihajlović­eva od decembra 2016. godine do danas kao službeno lice svesno propustila da prijavi krivično delo zloupotreb­e službenog položaja Dmitra Đurovića, direktora javnog preduzeća „Koridori“.

Ministarka Mihajlović za „Alo!“ kaže da joj je „velika čast što je tužila takva moralna veličina kao što je Velimir Ilić“.

- Jer kada vas tuži čovek koji je ustoličio kraduckanj­e u infrastruk­turi i politici, Ilić, koji je slučajni ministar koji ne ume da izgovori ime građevinsk­e mašine, čovek koji je pokušao da ucenjuje SNS samo da bi dobio direktorsk­u fotelju u „Koridorima“, koji je ostavio iza sebe 35.000 nerešenih predmeta u građevini... Onda je to za ponos - kazala je ministarka. Ona je potom navela da jedva čeka da se na sudu suoči sa Ilićem.

- Mada se na osnovu njegove izjave teško može zaključiti da li je prijavu protiv mene uopšte poslao. Nadam se da nije samo opet zbog uticaja „crvenog nosa“- dodala je ona. J. Đ.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia