Alo!

Kruševljan­i za dlaku izbegli smrt kod Jagodine

-

Jedan od trojice učesnika povređenih u saobraćajn­oj nesreći na autoputu kod Jagodine i hospitaliz­ovanih u niškom kliničkom centru je Aleksa Ilić (35) iz Kruševca.

- „Izlazimo, Aki!“, Uzviknula je moja drugarica kada je na nas naleteo neko u sustizanju i odbacio nas kroz maglu. Samo što smo se izvukli iz vozila i istrčali preko bankine u njivu, začuo se jak zvuk udaranja metala o metal. Škripale su kočnice, odjekivalo je od udaraca, teret se prosipao po asfaltu, a ljudi su vrištali i zapomagali. Bilo je užasno! Činilo mi se kao večnost, ali sve se stišalo za dvadesetak minuta. Niko ne može da poveruje da smo preživeli u tako smrskanom automobilu. Posle udesa, brzo je stigla Hitna pomoć. Meni je bilo dobro prva tri sata nakon nesreće, a onda mi je naglo pozlilo i počeo sam da povraćam - seća se Ilić, koji je preživeo lančani sudar.

Lekari Kliničkog centra u Nišu konstatova­li su kod

Ilića potres mozga i istegnuće mišića vrata.

Neki portali su u sredu ujutru Ilića brzopleto proglasili mrtvim. Naime, u KC Niš preminuo je Nebojša Stefanović (60) iz Kruševca, ali su neki umesto njegovog napisali Ilićevo ime, pa je ta vest izazvala pometnju.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia