Alo!

Kija, vidi ti se čupava maca!

Pobednica „Zadruge“na sve moguće načine želi da skrene pažnju na sebe, ali ne vodi računa o higijeni

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Koliko je samo puta Kristina Kockar u rijalitiju zamerila svoj suparnici Luni Đogani što paradira pred njenim suprugom Slobodanom Radanoviće­m u kratkom šortsu ispod kojeg joj se vidi ribica? Bezbroj.

No, kako je „Zadruga“prošla, a Kija doživela amneziju da je uopšte i imala muža, rešila je da i sama pokaže sa čim raspolaže ispod haljine. Doduše, ne svom mužu nego foto-reporterim­a!

Paradirala je

Kija u crnoj šljokičast­oj haljini kao da je krenula na Kanski festival.

Smejala se, pozirala, a onda je rešila da raširi noge kako bi pokazala vitku figuru i duboki izrez na haljini za koji je, očigledno, smatrala da nije dovoljno vidljiv.

No, ne lezi vraže, u tom trenutku prvo su sevnule gaćice, i to bele boje. Sigurno je da bi modni stručnjaci bili šokirani činjenicom da bar veš nije uskladila s haljinom, ali pošto i sama tvrdi da je stalno u haosu, verujemo da nije imala kad da razmišlja o boji veša. Dobro je da se setila i da ga obuče. Ipak, ono što je Kiji definitivn­o promaklo, pored boje donjeg veša, jeste to da nije sredila intimnu frizuru.

Ovakav prizor verujemo da

nikome nije bio prijatan za oči s obzirom na to da se Kockareva baš zapustila.

No, kako po svaku cenu želi da prati trendove, te se poistoveću­je sa mnogim poznatim ženama, kako u zemlji, tako i inostranst­vu, ne bi nas čudilo da je Kockareva krenula stopama poznatih manekenki koje su rešile da puštaju dlake zarad trenda. Sledeće su verovatno one na nogama, budući da se bliži duga i hladna zima, a da je Kijin šlic na haljini iz dana u dan sve dublji i dublji.

 ??  ??
 ??  ?? PUNA ŠAKA DLAKA
PUNA ŠAKA DLAKA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia