Alo!

SANJA MIS SRBIJE, Andrijana lice ALO!

-

Beograđank­a Sanja Lovčević (24) nova je mis Srbije, dok je Andrijana Savić (18) iz Gornjeg Milanovca izabrana za zaštitno lice novina „Alo!“!

Stručni žiri morao je da se odluči između 19 zaista prelepih finalistki­nja, a titulu najlepše na kraju je ponela Sanja, koja je studentkin­ja šeste godine Stomatološ­kog fakulteta Univerzite­ta u Beogradu. Voli putovanja i životinje, a govori engleski i španski jezik. Na manifestac­iji u „Kombank dvorani“za prvu pratilju izabrana je Beograđank­a Nađa Kljajić (22), a druga pratilja je Tamara Novaković iz Prištine (20). Novinari i urednici novina „Alo!“, kao i brojne javne ličnosti koje smo anketirali, najviše glasova dali su Andrijani iz Gornjeg Milanovca, koja je odnedavno student Fakulteta za projektni menadžemen­t i inovacije. Lentu devojci koja će u narednih godinu dana da predstavlj­a naše novine uručio je glavni urednik novina „Alo!“Duško Vukajlović.

Vlasnica kompanije „Mis YU“Vesna Jugović zahvalila se brojnim sponzorima, a posebno Fakultetu za projektni menadžment, koji je obezbedio stipendije za sve finalistki­nje. U duhu promocije znanja i lepote, na bini su pored misica bili i naši najbolji mladi matematiča­ri, koji su osvojili brojna priznanja širom sveta. E. A.

 ??  ?? Lepota i pamet: Srpski mladi matematiča­ri
Lepota i pamet: Srpski mladi matematiča­ri
 ??  ?? Suzana Mančić Snežana Đurišić i Vanja Milošević Saša i Nikolina
Kapor
Suzana Mančić Snežana Đurišić i Vanja Milošević Saša i Nikolina Kapor

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia