Alo!

Velja Nevolja glavni u demoliranj­u „Komiteta“?

-

Veljko Belivuk (32) zvani Velja Nevolja, jedan od vođa navijača Partizana, sumnjiči se da je predvodio grupu koja je demolirala klub „Komitet“i policija intenzivno traga za njim! Policija je juče uhapsila Marka Čičkovića (24) i Predraga Košprdića (25) zbog sumnje da su pretukli nekoliko ljudi i polomili inventar u tom klubu i odredila im zadržavanj­e do 48 sati. Protiv Čičkovića je podneta i krivična prijava zbog posedovanj­a droge, jer je policija u njegovom automobilu pronašla i 20 grama kokaina. Policija je ranije privela Miloša Hrkmana (25), koji se takođe sumnjiči za nasilničko ponašanje.

Podsetimo, grupa od 10 do 15 maskiranih muškaraca naoružanih palicama uletela je u noći između subote i nedelje u „Komitet“i pretukla članove obezbeđenj­a, dok je inventar uništila! Klub je u trenutku napada bio dupke pun, a na sve strane je šikljala krv i prštalo je razbijeno staklo. Sumnja se da je razlog upada dugovanje vlasnika ili reketiranj­e.

- Muškarci obučeni u crno, sa maskama, palicama i šipkama najpre su pretukli obezbeđenj­e. Napali su trojicu momaka koji su radili na ulazu, a onda su ušli u klub prepun gostiju. Lomili su i bacali sve što su stigli. Gosti su počeli da vrište i beže. Oni koji nisu pobegli, sakrivali su se ispod stolova. Nisu dirali goste, već su lupali stolove, stolice, flaše i čaše. Pojedini očevici kažu da su povređeni i neki gosti dok su pokušavali da se sakriju ili pobegnu - rekao je za „Alo!“izvor blizak istrazi.

Policija traga za još nekoliko učesnike ovog događaja, koji su identifiko­vani. Velja Nevolja je 11. maja ove godine oslobođen optužbi da je 30. januara 2017. učestvovao u ubistvu Vlastimira Miloševića u centru Beograda. I. N.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia