Alo!

Na daljinu se „ljubili“jezicima

-

Stanija Dobrojević je juče rano ujutru otputovala u Ameriku na operaciju koja je zakazana pre dva meseca. Starleta i učesnica „Zadruge 2“ima problem sa štitastom žlezdom, kako je „Alo!“već pisao, pa je njena mama platila operaciju, a put u Ameriku je obezbedila TV „Pink“.

Ono što je starletu rastužilo pred put jeste to što se neće videti sa Vladimirom Tomovićem, svojim dečkom iz imaginarij­uma, iako ni on više nije u rijalitiju.

- Stanija i Vladimir su celog jutra bili na vezi. Stanija je bila baš tužna jer nisu uspeli da se vide pred njen put. On je u Crnoj Gori, a ona je morala hitno na avion. Ipak, mnogo joj znači što su se čuli i videli preko video-poziva - kaže za „Alo!“Stanijina prijatelji­ca i dodaje da Stanija, i pored toga što joj je Vladimirov odlazak iz rijalitija teško pao, sada misli samo na svoje zdravlje.

- Problem sa štitastom žlezdom ima već duže vreme i operacija je pre dva meseca zakazana. Sada je odlučila da to reši, ali nije mogla ni da sanja da će se zaljubiti i da će joj put i zbog toga biti tako težak. Ipak, najvažnije je da se oporavi i što pre vrati - kaže Stanijina prijatelji­ca. V. Đorđević

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia