Alo!

Selena Gomez završila na psihijatri­ji!

- Piše: SONJA ANDRIĆ sonja.andric@alo.rs

Pop zvezda Selena Gomez završila je u bolnici nakon što je doživela nervni slom, piše američki portal TMZ.

Selena se trenutno nalazi u jednoj psihijatri­jskoj ustanovi u Los Anđelesu, gde će ostati do daljnjeg.

Bivša devojka Džastina Bibera je u proteklih dve nedelje dva puta bila hitno hospitaliz­ovana zbog alarmantno malog broja belih krvnih zrnaca nakon transplant­acije bubrega. Međutim, kada su joj lekari prilikom drugog boravka u bolnici rekli da mora da ostane na bolničkom lečenju, Selena je doživela nervni slom.

- Prošle dve nedelje su bile izuzetno teške za Selenu Gomez. Njeno zdravstven­o stanje se dramatično pogoršalo, te je odlazak u bolnicu bio neminovan. Kada su joj lekari saopštili da će morati da ostane u bolnici, Selena je doživela panični napad. Počela je da plače i čupa infuziju iz ruke i konstantno je ponavljala da ne može više da izdrži. Lekari su uspeli da je smire, a sada je u dobrim rukama, okružena je članovima porodice, koja joj pruža veliku podršku - ispričao je pevačicin bliski prijatelj i objasnio da je Selena emotivno potonula zbog čestih odlazaka u bolnicu.

Podsetimo, Selena Gomez se godinama bori sa lupusom, autoimunom bolešću, koja joj je toliko oštetila organe, da su lekari nedavno morali da joj urade transplant­aciju bubrega. Selena je sredinom septembra objavila fotografij­u iz bolničke postelje, a pratiocima na Instagramu je otkrila da joj je najbolja drugarica donirala bubreg.

„ Počela je da plače i čupa infuziju iz ruke i konstantno je ponavljala da ne

može više da izdrži“, kaže izvor

blizak pevačici

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia