Alo!

Navijači Fenera spremaju BIZARNO sahranu Kokuu?!

-

Fenerbahče se nalazi u očajnoj formi. Samo tri pobede u 60 dana u svim takmičenja isuviše je malo za giganta kakav je istanbulsk­i tim. Najgore su prošli protiv Dinama u Zagrebu, koji ih je nalupao sa čak 4:1. Takvi rezultati ne mogu da prođu kod ekstremnih navijača Fenerbahče­a, koji su stavili do znanja svima u klubu da tako više ne može. Fener je 15. u turskom prvenstvu, ima 10 manje od vodećeg Galatasara­ja.

Prvi na udaru navijača je Filip Koku, šef struke Fenera. Trenersku funkciju preuzeo je krajem juna, a na 12 utakmica upisao je šest poraza, tri remija i isto toliko pobeda. Premalo za klub poput Fenerbahče­a.

U javnost je isplivala bizarna pretnja navijača, koju je otkrio klupski predsednik Ali Kodž.

- Pre meča protiv Bešiktaša (1:1) u svlačionic­i sam naišao na zarolani tepih. Pitao sam ljude zašto imamo ćilim u svlačionic­i. Jedan od članova stručnog štaba mi je rekao da će, ukoliko izgubimo, naši navijači zamotati Kokua i napraviti mu sahranu - rekao je Ali Kodž.

Ipak, uprava Fenera ima poverenje u holandskog trenera, mada deo medija piše da mu se već traži naslednik. Pominju se Francuz Arsen Venger, Srbin Željko Buvač i Rumun Mirčea Lučesku.

 ??  ?? Nadvio se taman oblak nad njim: Koku
Nadvio se taman oblak nad njim: Koku
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia