Alo!

JESTE BILO RUŽNO, ALI RADI POSAO!

12

- Piše: EKIPA ALO! sport@alo.rs

Piše se samo pobeda. Crvena zvezda je na gostovanju Monaku u 2. kolu Evrokupa ostvarila i drugi trijumf ove sezone - 66:63.

I to je najvažnije. Sve ostalo je bilo povuci-potegni. Igra je bila bleda, organizato­r je imao velikih problema sa semaforom, pa su pomoćne sudije na drvenim tablama pokazivale lične greške, statističa­ri nisu mogli da rade, pošto je program u kojem rade „pao“...

- Čudna utakmica. Ružna. Kako je drugačije opisati. Bez produžetak­a, a trajala je dva sata i 15 minuta. Zvezda je odigrala dvaput lošije nego protiv Budućnosti, dali smo samo 66 poena i uprkos tome smo slavili u gostima u Evrokupu. Taj podatak nešto mora da znači i nagoveštav­a... I može mnogo da raduje pristalice crveno-belih - objasnio je Milan Tomić, trener Crvene zvezde.

Čovek odluke u Kneževini bio je američki bek Džo Regland. Trojka, pa onda i dva pogođena slobodna bacanja. I bio je to kraj meča.

- Utakmica je bila ružna za obe ekipe. Bilo je mnogo promašenih šuteva iz lakih pozicija i sa jedne i sa druge strane, ali znate, to je sve deo igre. Dani kao što je ovaj se dešavaju u košarci i samo treba da nastavite. Za nas je najvažnije da smo pobedili rekao je Regland.

Važno je istaći i odbranu Zvezde, koja je izgledala pobeda na isto toliko mečeva ostvarila je Zvezda pod vođstvom Milana Tomića prilično dobro. Zvezda je primila samo 63 poena i to je nešto čime Tomić može da bude zadovoljan.

- Loša utakmica sa obe strane, sa dosta prekida. Najbitnije je da smo posle loše igre pokazali karakter i na kraju pobedili. Cilj je da se odigra što kvalitetni­je i da se pobedi. Zadovoljni smo svime što smo do sada uradili. Ipak, kao i do sada, zaboravlja­mo i ovu utakmicu i gledamo samo napred. U subotu je meč sa Krkom - istakao je Filip Čović i najavio sledećeg protivnika u ABA ligi.

 ??  ?? Zna šta radi: Milan Tomić
Моtor: Džo Raglend
Zna šta radi: Milan Tomić Моtor: Džo Raglend

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia