Alo!

Velja Nevolja: Kleveću me za tuču

-

Veljko Belivuk (32) zvani Velja Nevolja, jedan od vođa navijača Partizana, oštro negira da ima bilo kakve veze sa demoliranj­em kluba „Komitet” u Beton hali u Beogradu.

- Što se tiče dovođenja mene u vezu sa pomenutim sukobom, radi se o kleveti sa kojom apsolutno nemam veze i u njoj ne želim da učestvujem. Kao što znate, u kućnom sam pritvoru, i isključivo moj advokat se bavi dezinforma­cijama koje su dospele u javnost. To je sve što o pomenutoj temi imam da kažem - izjavio je juče za „Alo!” Veljko Belivuk.

Njegov advokat Nikola Ristović takođe je porekao svaku povezanost Belivuka sa demoliranj­em kluba „Komitet”.

- Ističemo da moj klijent Veljko Belivuk nema nikakve veze sa nedavnim događajima i to se lako može proveriti u spisima predmeta. Na kraju će Veljko Belivuk biti kriv i za nedavnu lančanu saobraćajn­u nesreću, možda i tu ima neki navijač Partizana - istakao je advokat Ristović.

Marko Čičković (24) i Predrag Košprdića (25), koji su osumnjičen­i za nasilničko ponašanje u klubu, juče su se na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu branili ćutanjem, a sud im je nakon saslušanja odredio pritvor. O. K. - E. H.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia